Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
02/10/2018 21:48
Konu Sahibi
notrino
Yorumlar
5
Okunma
309
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

notrino

Aktif Üye*
 170
 602
 18/02/2016
31
 İzmir
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/01/2019,17:30
Çözüldü 
Merhabalar,

Ekli örneğimdeki formda bulunan butonun, sadece alan1-alan3 ve alan4'e veri girilmesi dahilinde enable olmasını istiyorum. Nasıl kodlanabilir? Tşk.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,04:08
if len(alan1)  > 0 and len(alan3) > 0 and len(alan4) > 0 then

Buton.enabled = true

end if


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

notrino

Aktif Üye*
 170
 602
 18/02/2016
31
 İzmir
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/01/2019,17:30
Teşekkürler..



Kullanici Avatari

notrino

Aktif Üye*
 170
 602
 18/02/2016
31
 İzmir
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/01/2019,17:30
Sanırım bir problem var,

alan1 tamam ama, alan3 ve alan4, "alt form" içindeki alanlar. Bu durumda bu kodlamanızı hangi olay yordamına yazmak gerek?



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,04:08
(02/10/2018 22:22)notrino Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım bir problem var,

alan1 tamam ama, alan3 ve alan4, "alt form" içindeki alanlar. Bu durumda bu kodlamanızı hangi olay yordamına yazmak gerek?


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

notrino

Aktif Üye*
 170
 602
 18/02/2016
31
 İzmir
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/01/2019,17:30
(03/10/2018 20:25)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02/10/2018 22:22)notrino Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım bir problem var,

alan1 tamam ama, alan3 ve alan4, "alt form" içindeki alanlar. Bu durumda bu kodlamanızı hangi olay yordamına yazmak gerek?

Evet aradığım buydu, teşekkürler..




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Seçeneğe bağlı yan yana yazdırma dioxi 6 278 19/03/2019, 22:33
Son Yorum: dioxi
Çözüldü Dış Kaynak Verisine Sorgu Hazırlama cozum 7 404 12/03/2019, 08:29
Son Yorum: cozum
Çözüldü Bağlı Tabloda Sorgu İşlemleri prtkl 7 275 13/02/2019, 16:32
Son Yorum: prtkl
Çözüldü Form1 De Buton İle Form2 Den Kayıt Sil zaferlacin 9 226 18/01/2019, 20:26
Son Yorum: zaferlacin
Çözüldü Buton İle Veri Çekme ali durmus 11 294 08/01/2019, 12:21
Son Yorum: ali durmus

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.