Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
02/10/2018 21:48
Konu Sahibi
notrino
Yorumlar
5
Okunma
242
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

notrino

Aktif Üye*
 170
 598
 18/02/2016
31
 İzmir
 
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:59
Çözüldü 
Merhabalar,

Ekli örneğimdeki formda bulunan butonun, sadece alan1-alan3 ve alan4'e veri girilmesi dahilinde enable olmasını istiyorum. Nasıl kodlanabilir? Tşk.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 477
 11.718
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:15
if len(alan1)  > 0 and len(alan3) > 0 and len(alan4) > 0 then

Buton.enabled = true

end if


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

notrino

Aktif Üye*
 170
 598
 18/02/2016
31
 İzmir
 
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:59
Teşekkürler..



Kullanici Avatari

notrino

Aktif Üye*
 170
 598
 18/02/2016
31
 İzmir
 
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:59
Sanırım bir problem var,

alan1 tamam ama, alan3 ve alan4, "alt form" içindeki alanlar. Bu durumda bu kodlamanızı hangi olay yordamına yazmak gerek?



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 477
 11.718
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:15
(02/10/2018 22:22)notrino Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım bir problem var,

alan1 tamam ama, alan3 ve alan4, "alt form" içindeki alanlar. Bu durumda bu kodlamanızı hangi olay yordamına yazmak gerek?


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

notrino

Aktif Üye*
 170
 598
 18/02/2016
31
 İzmir
 
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:59
(03/10/2018 20:25)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02/10/2018 22:22)notrino Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım bir problem var,

alan1 tamam ama, alan3 ve alan4, "alt form" içindeki alanlar. Bu durumda bu kodlamanızı hangi olay yordamına yazmak gerek?

Evet aradığım buydu, teşekkürler..




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Buton İle Veri Çekme ali durmus 11 204 08/01/2019, 12:21
Son Yorum: ali durmus
Çözüldü Tablo Maksimum Alan Sayısı ates2014 2 130 28/12/2018, 22:30
Son Yorum: ates2014
Çözüldü Açılan Kutudaki Seçime Bağlı Olarak Raporun Güncellenmesi alimadam 4 208 28/12/2018, 15:49
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Vba Koduyla Üretilen Forma Otomatik Numara Vermede Alan Güncelleştirilemiyor Hatası Oğuz Türkyılmaz 6 175 19/12/2018, 22:34
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Form Açılışında Pasif Olan Altform Formdaki Bir Alan Değer Alırsa Aktif Olsun Oğuz Türkyılmaz 3 114 12/12/2018, 23:39
Son Yorum: haliliyas

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.