Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
09/04/2012 18:12
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
5
Okunma
1499
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler

Kod:
1
2
3
4
5
6
Xserver_pressfile = Nz(DLookup("[DOSYA_ADI]", "DOSYAM", "cstr(tarih)='" & CStr(DMax("tarih", "DOSYAM")) & "'"), 0)   
Xserver_hedosya = Right(Xserver_pressfile, Len(Xserver_pressfile) - InStrRev(Xserver_pressfile, "\"))
Xag_adres = DLookup("[ag_adres]", "YEDEKLE", "[sno] = 1")
Xson_adres = [Xag_adres]  & [Xserver_hedosya]

 FileSystemObject.CopyFile Xserver_pressfile, Xson_adres, True


bu kodda tablodan dosya adres ve ismlerini alarak kopyalama yapmaya çalışıyorum

MsgBox Xserver_pressfile
MsgBox Xson_adres

ile dönen değerler
D:\YeDeK\YEDEK-RAR\2012-4-9-17-7.7z
\\HAMAL-PC\Users\2012-4-9-17-7.7z

FileSystemObject.CopyFile Xserver_pressfile, Xson_adres, True
komutunu nasıl yazmalıyım
teşekkürler


@benbendedeilem
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
burada anlatılmış

https://www.accesstr.net/konu-dokuman-ko...ya+kopyala


@benbendedeilem
Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
Dün,18:10
Çözüldü 
örnek vermişler zaten yalnız o komut dll dosya ister dosshell altından komutla halledin sorun çıkartmasın derim.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
bu nasıl olacak tarif edebilirmisiniz


@benbendedeilem
Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
Dün,18:10
Çözüldü 
shell komutu kullanımı: shell("calc.exe",x) , x yerine 0 ile 3 arası olmak kaydıyla rakam koyabilirsin bu açılacak programın küçülmüşmü tam ekranmı olacağını belirler. Bu komut windowsun genel olarak eriştiği yerlerdeki exe dosyalarını çallıştırır örneğin program files , windows dizini gibi.

Visual Basic Code
x = shell("cmd.exe /c " & "c:\nereden\db1.mdb e:\nereye\db2.mdb")


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
teşekkürler


@benbendedeilem
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Dosya Kontrolü turalsitkituralvolkan 2 266 19/04/2017, 09:30 turalsitkituralvolkan
Çözüldü tablolar arası veri kopyalama moskovic 6 1.416 10/04/2017, 11:11 atoz112
Çözüldü üst satırı otomatik olarak kopyalama oguzduman81 15 1.096 14/02/2017, 22:06 ozanakkaya
Çözüldü FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 1.002 21/12/2016, 18:32 fatihkara
Çözüldü Dosya konumunu alma tufanbal 7 812 02/12/2016, 10:48 tufanbal

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.