ağ daki klasör yolunu metin kutusuna getirmek
Tarih
17/04/2012 09:13
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
5
Okunma
1500
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
iyi günler
eklediğim örnekte buton tıklanınca ağda bulunan klasörler dosyalar görülüyor
istediğim ağdaki seçtiğim klasörün yoluyla
"asm\dosya\son\"
şekli gibi metin kutusuna yazılsın

Ek Dosyalar
ag daki klasör.rar

@benbendedeilem
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Browse folder ile olmazmi
@benbendedeilem
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.296
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Modüle

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Private Type BROWSEINFO
    hOwner As Long
    pidlRoot As Long
    pszDisplayName As String
    lpszTitle As String
    ulFlags As Long
    lpfn As Long
    lParam As Long
    iImage As Long
End Type
Private Declare Function SHGetPathFromIDList Lib "shell32.dll" Alias "SHGetPathFromIDListA" (ByVal pidl As Long, ByVal pszPath As String) As Long
Private Declare Function SHBrowseForFolder Lib "shell32.dll" Alias "SHBrowseForFolderA" (lpBrowseInfo As BROWSEINFO) As Long
Public Function KlasorBul(szDialogTitle As String) As String
On Error GoTo Err_KlasorBul
    Dim X As Long, bi As BROWSEINFO, dwIList As Long
    Dim szPath As String, wPos As Integer
    With bi
        .hOwner = hWndAccessApp
        .lpszTitle = szDialogTitle
        .ulFlags = BIF_RETURNONLYFSDIRS
    End With
    dwIList = SHBrowseForFolder(bi)
    szPath = Space$(512)
    X = SHGetPathFromIDList(ByVal dwIList, ByVal szPath)
    If X Then
        wPos = InStr(szPath, Chr(0))
        KlasorBul = Left$(szPath, wPos - 1)
    Else
        KlasorBul = ""
    End If
Exit_KlasorBul:
    Exit Function
Err_KlasorBul:
    MsgBox Err.Number & " - " & Err.Description
    Resume Exit_KlasorBul
End Function


Formdaki butonun tıklandığında olayına

Visual Basic Code
 Me.Metin1 = KlasorBul("Klasörü Seçiniz.")


kodu ekle

Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
eklediğim resimdeki mousun bulunduğu yerdeki
192.168.2.5
gibi adresleride ve onların içindeki klasörleri de seçebilecek bir ayarlama yapılabilir mi
resim
@benbendedeilem
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.296
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Eklediğim kodları uyguladıktan sonra butonu tıkladığınızda "Bilgisayar" içerisinde "192.168.2.6" klasörü görünmüyor mu?
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
hayır
@benbendedeilem
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdaki Satırı Ekle Dediğimizde O Satırı Seçilenler Kutusuna Yollamak haziran4 5 53 1 saat önce haziran4
  Raporda metin kutusunda özel görünüm. metbal 2 86 20/02/2017, 18:27 metbal
  Sorgudaki Toplamı Form Üzerinde ki Metin Kutusunda Göstermek haziran4 2 39 20/02/2017, 12:35 haziran4
  İsk2Sonuc Metin Kutusunu Urun Ara Toplam Metin Kutusuna Yazdırma haziran4 2 56 14/02/2017, 12:47 haziran4
  Metin kutusunda #hata denetimi nightashes 2 67 04/02/2017, 22:43 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya