Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
11/02/2009 00:07
Konu Sahibi
tolga
Yorumlar
13
Okunma
4171
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

tolga

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
44
04/02/2009
0
Yalova
Ofis 2003
27/04/2012,12:36
Çözüldü 
mrb. konu ile ilgili daha önce sorum oldu ve tdsharun hocam'ın yardımı ile sorunum hallolmuştu. tekrar yeniden tablo ve form oluşturduktan sonra defalarca denememe ragmen başaramadımImg-cray nerde yablış yapıyorum bulamadım. hocam yardımcı olursanız sevinirim.


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 39,95 KB / İndirme Sayısı: 24)
asla birinin umudunu kirma, belkide sahip olduğu tek seydir...
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:55
Çözüldü 
Örneği .db olarak ekleyebilirmisin. Ayrıca sorun ne idi.


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Ozan sanırım .mdb demek istedi. m harfine basmayı unutmuş. Bu sitede çoğu kişi Access2003 kullandığı için 2003 formatında ve mdb olarak kaydederseniz daha iyi olacaktır.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

tolga

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
44
04/02/2009
0
Yalova
Ofis 2003
27/04/2012,12:36
Çözüldü 
hocam, 2007 Access kurulu bilgisayarımda. db olarak nasıl ekleniyor bilmiyorum. sorunum; daha önceden stok kartına girmiş olduğum bilgileri, formda giriş yaparken urunadi nı açılan kutuda seçtiğimde o urunle ilgili stok kartında bulunan urunno mensei ve diger bilgilerin formda bulunan alanlara otomatik olarak gelmesini istiyorum. ilginize şimdiden tşk ederim.


asla birinin umudunu kirma, belkide sahip olduğu tek seydir...
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Bununla ilgili kod bankamızda Column komutunu aratın. Ayrıca formda bununla ilgili pek çok örnek var. Dlookup biraz zor gelebilir size. Column komutuyla daha kolay yaparsınız. Kod bankasına bu akşam ekledim. Kullanımı

Kod:
Açılan_kutu_adi.column(1)


şeklindedir. Yine kodbankasında Dlookup olarak aratırsanız onunla ilgili de ayrıntılı bilgi mevcuttur. (Bu akşam ekledim)

Örneğinizi de Access2007 de veritabanı araçlarında veritabanı dönüştürme kısmından 2003'e çevirebilirsiniz.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:55
Çözüldü 
mehmet hocam, m harfine basmayı unutmadım, klavye aldığı son darbelerden dolayı m ve y harflerini bastığımda biraz sert basmamı söylüyor,


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sorgulama Sonrası Tabloya Mükerrer Kayıt U.ALTUN 2 117 30/09/2017, 11:27 U.ALTUN
Çözüldü Kademeli Açılır Comboboxlar oturkoz 1 205 24/07/2017, 17:24 ozanakkaya
Çözüldü Açılır Kutuya Başka Tablodan Veri Çekme Hk. mborazan 2 214 17/07/2017, 17:40 mborazan
Çözüldü Açılır Kutudaki Değeri Alma Sorunu derzulya 5 244 11/07/2017, 16:08 derzulya
Çözüldü Seçime Göre Açılır Liste blue_wall 5 390 11/05/2017, 17:06 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.