Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
30/05/2012 16:28
Konu Sahibi
drummers
Yorumlar
4
Okunma
1947
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy

drummers

Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
405
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
28/08/2017,11:37
Çözüldü 

Visual Basic Code
 Private Sub Button11_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button11.Click
        Dim metin As String = WebBrowser1.Document.Body.InnerHtml
        MsgBox(InStr(metin, Me.TextBox4.Text))
    End Sub


Bu kod ile TextBox4.Text yazılı harf yada kelimeyi açılan sitede aratıyorum ve sonuç olarak bana sayfadaki yerini söylüyor

İsteğim şudur: TextBox4.Text yazılı olanı açılan sitede işaretlesin istiyorum, çünkü sayfa baya uzun.
Teşekkürler


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Explorer içinde seçili hale getirmek için biraz araştırmak lazım.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

drummers

Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
405
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
28/08/2017,11:37
Çözüldü 
(31/05/2012, 10:35)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Explorer içinde seçili hale getirmek için biraz araştırmak lazım.


Vallahi sabırsızlıkla bekliyorum. Gayet önemli bi konu benim için

Teşekkürler


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Şu ana kadar çok az ilgilenebildim ve aramalarımda çok verimli bir sonuç elde edemedim. WebBrowser soruları daha dar alanlı bir konu olduğundan çözüme ulaşmak zaman alabiliyor.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

drummers

Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
405
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
28/08/2017,11:37
Çözüldü 
(31/05/2012, 15:51)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu ana kadar çok az ilgilenebildim ve aramalarımda çok verimli bir sonuç elde edemedim. WebBrowser soruları daha dar alanlı bir konu olduğundan çözüme ulaşmak zaman alabiliyor.



Visual Basic Code
WebBrowser1.DocumentText = WebBrowser1.Document.Body.InnerHtml.Replace(Me.TextBox4.Text, "<span style='background-color: yellow'>" & Me.TextBox4.Text & "</span>")


Bu aslında sorunu çözüyor fakat butona basınca sayfa yapısını bozuyor. Önüne geçemedim.

<div> tag ının içinde aranacak yerler.. Sayfayı, sebebini çözmediğim bir olaydan dolayı scriptini bozuyor.

Scrip uyarısıda veriyor ama onu loada "WebBrowser1.ScriptErrorsSuppressed = True" yazarak çözdüm... Sayfanın kaynak kodlarını isterseniz verebilirim..
Teşekkürler


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü VB.Net Aynı Sekmede Yeni Site Açmak Mettleshade 4 495 05/02/2017, 16:45 Mettleshade
Çözüldü VB.NET DataGridViev İçinde Arama Yapma Mettleshade 4 953 23/12/2016, 16:25 Mettleshade
Çözüldü Form2 içinde ComboBox4 (cinsiyet verisi) veri girdiğimde hata veriyor mtaser 1 1.392 25/06/2014, 17:54 alpeki99
Çözüldü visual studio 2010 ile video oynatıcı yapmak umutakkaya 2 1.746 09/06/2014, 08:46 umutakkaya
Çözüldü Formda arama yapamiyorum... oztuncla 7 2.859 08/06/2013, 21:53 oztuncla

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.