Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
14/12/2011 23:05
Konu Sahibi
mazhartaktak
Yorumlar
3
Okunma
1296
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

mazhartaktak

Aktif Üye
 49
 42
 19
 12/04/2009
23
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 01/10/2014,20:58
Çözüldü 
Arkadaşlar EK'te gödermiş olduğum bir örnek var. Bir şeyi yapmaya çalışıyorum ama yapamadım. Sorunum şu;
Bilgileri Form üzerine girerken İL'i seçtiğim zaman İLÇE kısımına sadece o ile bağlı ilçeler gelecek. Devamında da ilçeyi seçince de sadece o ilçeye bağlı KÖY ve mahalleler gelecek. Aradım ama bulamayınca bilen arkadaşlara müracat etmek zorunda kaldım. Şimdiden ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..

Ek Dosyalar
deneme.rar(17.94 KB)


Çaresizlik yoktur dostum, çare olmayan vardır
mazhartaktak, 12-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.593
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:51
Çözüldü 
il, ilçe ve mahalle tablosuna sadece il, ilçe ve mahalle isimlerini yazmayla istediğiniz işlem gerçekleşmez, il ve ilçeler ile ilgili sayı alanı da eklemelisiniz.
Örneğinizi düzenledim, tabloları değiştirdim.
Örneğin, iller tablosundaki Aydın ilinin il no'su 09, ilçeler tablosundaki Nazilli ilçesinin ilno'su 09, bu şekilde ilişkilendirildi.

Ek Dosyalar
il_ilce_sled.rar(43.08 KB)


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

mazhartaktak

Aktif Üye
 49
 42
 19
 12/04/2009
23
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 01/10/2014,20:58
Çözüldü 
sledgeab Çok Teşekkür ederim. Örneği biraz inceleyeyim. İyi akşamlar.. Kolay gelsin..


Çaresizlik yoktur dostum, çare olmayan vardır
mazhartaktak, 12-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Fibelin81

Üye
 24
 8
 0
 17/11/2011
0
 Tekirdağ
 
 Ofis 2007
 15/12/2011,11:11
Çözüldü 
ben biliyorum bunu ama visual studio.NET te yapabilirim çünkü kodlarla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formda Bir Alana Değer Girilmesini Şart Koşmak. Oğuz Türkyılmaz 25 330 04/12/2018, 22:06
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Vba Kodu Yazarken Ctrl+aratuşu İle Açılan Açılan Kutu Menüsünde Hata. Oğuz Türkyılmaz 5 82 15/11/2018, 17:08
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Alt Forumda Açılan Kutu Girilen Harf Ve Kelimeye Göre Arama 001hacker 3 148 02/11/2018, 13:04
Son Yorum: 001hacker
Çözüldü Açılan Kutudan Seçime Göre, Raporların Tümünü Yazdırmak alimadam 8 252 22/10/2018, 21:24
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Form Açılırken Nesneye Değer Atayamazsınız Hatası Oğuz Türkyılmaz 14 471 13/10/2018, 18:24
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444