Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
14/12/2011 23:05
Konu Sahibi
mazhartaktak
Yorumlar
3
Okunma
1344
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

mazhartaktak

Aktif Üye
 49
 19
 42
 12/04/2009
23
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 01/10/2014,20:58
Çözüldü 
Arkadaşlar EK'te gödermiş olduğum bir örnek var. Bir şeyi yapmaya çalışıyorum ama yapamadım. Sorunum şu;
Bilgileri Form üzerine girerken İL'i seçtiğim zaman İLÇE kısımına sadece o ile bağlı ilçeler gelecek. Devamında da ilçeyi seçince de sadece o ilçeye bağlı KÖY ve mahalleler gelecek. Aradım ama bulamayınca bilen arkadaşlara müracat etmek zorunda kaldım. Şimdiden ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..

Ek Dosyalar
deneme.rar(17.94 KB)


Çaresizlik yoktur dostum, çare olmayan vardır
mazhartaktak, 12-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:45
Çözüldü 
il, ilçe ve mahalle tablosuna sadece il, ilçe ve mahalle isimlerini yazmayla istediğiniz işlem gerçekleşmez, il ve ilçeler ile ilgili sayı alanı da eklemelisiniz.
Örneğinizi düzenledim, tabloları değiştirdim.
Örneğin, iller tablosundaki Aydın ilinin il no'su 09, ilçeler tablosundaki Nazilli ilçesinin ilno'su 09, bu şekilde ilişkilendirildi.

Ek Dosyalar
il_ilce_sled.rar(43.08 KB)


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

mazhartaktak

Aktif Üye
 49
 19
 42
 12/04/2009
23
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 01/10/2014,20:58
Çözüldü 
sledgeab Çok Teşekkür ederim. Örneği biraz inceleyeyim. İyi akşamlar.. Kolay gelsin..


Çaresizlik yoktur dostum, çare olmayan vardır
mazhartaktak, 12-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Fibelin81

Üye
 24
 0
 8
 17/11/2011
0
 Tekirdağ
 
 Ofis 2007
 15/12/2011,11:11
Çözüldü 
ben biliyorum bunu ama visual studio.NET te yapabilirim çünkü kodlarla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access 2010 Da Açılan Proje Access 2016 Da Açılmıyor.(Her İki Bilgisayarda 64 Bit) Oğuz Türkyılmaz 2 81 05/03/2019, 17:06
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Dlookup İşlevi İle Değer Getirmek adnan 4 210 09/02/2019, 18:56
Son Yorum: adnan
Çözüldü Metin Kutusuna Sayı Ve Rakamdan Oluşan Değer Aktarma akdemir1 2 122 03/02/2019, 22:11
Son Yorum: akdemir1
Çözüldü Dlookup İle Açılan Kutudan İsim Seçince Forma Resim Getirmek... remi 6 211 29/01/2019, 11:51
Son Yorum: remi
Çözüldü Birkaç Koşula Göre Değer Atama Ve Hesaplama xctr 5 184 24/01/2019, 14:05
Son Yorum: xctr

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.