Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/06/2010 13:57
Konu Sahibi
abdulvahap
Yorumlar
60
Okunma
13383
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy

abdulvahap

surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
iyi günler arkadaşlar ekte iki taslak gönderiyorum 1. si mahalle adında açılan kutu dışında veri girişine izin vermeyip tabloya sayı atıyor 2 .si düzgün çalışıyor ancak mahalle kısmında sorun var üstteki seçeneklere göre mahalleler güncellenmişyor


Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.789
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:38
Çözüldü 
örneğini mdb uzantılı ekleyebilir misin?

Daha önceden sorduğun bir soruda benzer bir sorunu düzelterek eklemiştim.

açılan kutu kaydetme sorunu
linkteki 13. mesajı incele

(24/05/2010, 00:53)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abdulvahap devrem,

açılan kutuları yanlış düzenlemişsin,

eklediğim örnekteki açılan kutuların satır kaynaklarını ve ilişkili sütunları incelersen mevzuyu çözersin.


Cevapla

abdulvahap

surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
sn ozanakkaya
doğrudur daha önce sormuştur bu örneği kendime daha öncede uyarlamıştım mesela mahalle kısmına başka veri gireceğim izin vermiyor sorunlu yani ilgilenirseniz sevinirim


Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.789
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:38
Çözüldü 
Abdulvahap, 2. mesajda belirttiğim gibi, örneğinizi ofis 2003 formatında yani mdb uzantılı olarak ekleyiniz..


Cevapla

abdulvahap

surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
hocam 2003 olarak ekliyorum kurtarın beni bu dertten hocam açılan kutu ile sorgu yapıyorum açılan kutuyu liste kutusu yaptığımıda içindekileri isteğime göre seçip nasıl sorgulatırım bu iki konuda tıkandım yardımlarınızı bekliyorum....


Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.789
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:38
Çözüldü 
Yardımcı olmak istiyorum ancak inanın sorudan birşey anlamadım.

form üzerine 3 liste kutusu ekleyip, 1. listeden ilçeyi seçmek, ilçeyi seçince ona bağlı karakolları görmek mi istiyorsunuz.

Ayrıca tblkarakollar tablosundaki krkno alanında problem var. Bu alanın amacını çözemedim.

örnek bir forma yapılmasını istediğiniz liste kutularını ekleyip tasarlayın. Kodlamayı bize bırakın.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tabloya Yeni Veri Girişini Engelleme ALTANs 2 145 17/08/2017, 13:13 ALTANs
Çözüldü Açılan Kutu Menüsünden Yapılan Seçimlerin Tabloya Kaydı ertans 2 276 07/08/2017, 17:37 ozguryasin
Çözüldü Excelden Alınan Tarih Ve Sayı Verisinin Düzeltilmesi kadirdursun 3 263 23/07/2017, 21:38 kadirdursun
Çözüldü Txt Dosyasında İstenilen Satırdaki Bilgilari Tabloya Kaydedebilmek. cetinerk 4 283 10/07/2017, 03:27 cetinerk
Çözüldü Combobox Açılan Kutu Yazdığım Metne Göre Otomatik Bulma keskin78 3 290 30/06/2017, 01:16 keskin78

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.