açılan kutular tabloya sayı atıyor
Tarih
08/06/2010 13:57
Konu Sahibi
abdulvahap
Yorumlar
60
Okunma
11769
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



abdulvahap
surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
Sponsor Reklam
iyi günler arkadaşlar ekte iki taslak gönderiyorum 1. si mahalle adında açılan kutu dışında veri girişine izin vermeyip tabloya sayı atıyor 2 .si düzgün çalışıyor ancak mahalle kısmında sorun var üstteki seçeneklere göre mahalleler güncellenmişyor
Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.315
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
örneğini mdb uzantılı ekleyebilir misin?

Daha önceden sorduğun bir soruda benzer bir sorunu düzelterek eklemiştim.

açılan kutu kaydetme sorunu
linkteki 13. mesajı incele

(24/05/2010, 00:53)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abdulvahap devrem,

açılan kutuları yanlış düzenlemişsin,

eklediğim örnekteki açılan kutuların satır kaynaklarını ve ilişkili sütunları incelersen mevzuyu çözersin.

Cevapla

abdulvahap
surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sn ozanakkaya
doğrudur daha önce sormuştur bu örneği kendime daha öncede uyarlamıştım mesela mahalle kısmına başka veri gireceğim izin vermiyor sorunlu yani ilgilenirseniz sevinirim
Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.315
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Abdulvahap, 2. mesajda belirttiğim gibi, örneğinizi ofis 2003 formatında yani mdb uzantılı olarak ekleyiniz..
Cevapla

abdulvahap
surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
Sponsor Reklam
hocam 2003 olarak ekliyorum kurtarın beni bu dertten hocam açılan kutu ile sorgu yapıyorum açılan kutuyu liste kutusu yaptığımıda içindekileri isteğime göre seçip nasıl sorgulatırım bu iki konuda tıkandım yardımlarınızı bekliyorum....
Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.315
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Yardımcı olmak istiyorum ancak inanın sorudan birşey anlamadım.

form üzerine 3 liste kutusu ekleyip, 1. listeden ilçeyi seçmek, ilçeyi seçince ona bağlı karakolları görmek mi istiyorsunuz.

Ayrıca tblkarakollar tablosundaki krkno alanında problem var. Bu alanın amacını çözemedim.

örnek bir forma yapılmasını istediğiniz liste kutularını ekleyip tasarlayın. Kodlamayı bize bırakın.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Otomatik Sayı Hatası kadirba72 3 88 23/02/2017, 21:19 kadirba72
  Birden fazla tabloya birden fazla kayıt cazcaz678 5 110 19/02/2017, 17:26 cazcaz678
  tabloya veri kaydetme hatası murat dikme 3 63 17/02/2017, 19:14 murat dikme
  Formumda açılan kutu içinde seçtiğim değere dayalı kayıt bul misak70 6 232 30/01/2017, 15:17 misak70
  formdan tabloya veri ekleme hatası 1453asi 6 160 27/01/2017, 17:09 1453asi


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya