Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
25/02/2010 00:35
Konu Sahibi
leydies81
Yorumlar
9
Okunma
2711
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

leydies81

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 37
160
12/12/2009
Eskişehir
-
17/08/2012,11:49
Çözüldü 
iyi akşamlar arkadaşlar sornum şu; for içerinde açılan kutuda yer alan grupların toplam fiyatı alt alanlarda gözüksün. aynı dosya noya ait kaporta parçalrının fiyatları alt bilgi kısmındaki kaporta alanında toplansın. (işçilk el ile girilecek.) çok hızlı cevap verirseniz sevinirim.


Ek Dosyalar
.rar   kızılcık.rar(Dosya Boyutu: 65,73 KB / İndirme Sayısı: 20)

Kullanici Avatari

Kur@l

AccessTR.Net
Uzman
 42
2.034
05/11/2008
-
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:01
Çözüldü 
kullanacağınız komut Dsum komutudur. bunu araştırın...
Dim curX As Currency
curX = Dsum ("[Nakliye]", "Siparişler", _
"[SevkÜlkeBölge] = 'İngiltere'")

Dim curX As Currency
curX = Dsum ("[Nakliye]", "Siparişler", _
"[SevkÜlkeBölge] = 'İngiltere' AND _
[SevkTarihi] > #1-1-95#")

kolay gelsin


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
İstediğiniz hazır. Lütfen inceleyin.Kolay gelsin..


Ek Dosyalar
.rar   kızılcık_erc.rar(Dosya Boyutu: 69,47 KB / İndirme Sayısı: 71)

Kullanici Avatari

leydies81

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 37
160
12/12/2009
Eskişehir
-
17/08/2012,11:49
Çözüldü 
teşekkürler erca bey ve kural bey işten çıkar çıkmaz ilk işim bakmak olacak. inanırmısınız bilmem ama neredeyse 2 gündür uyumadım bu sorunu çözmek için. dün akşam artık pes ettim. çok sağolun



Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Veri olmayan alanlardaki değerlerin boş görünmemesi için NZ fonksiyonunu kullanmayı unutmuşum. 3'üncü Mesajın ekini tekrar düzenleyerek ekledim. Bilgilerinize



Kullanici Avatari

leydies81

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 37
160
12/12/2009
Eskişehir
-
17/08/2012,11:49
Çözüldü 
ercan bey eklentinize şimdi baktım çok teşekkürler emeğinize ancak dosya numaralarının farklı olması toplamı etkilemiyor. benim asıl sorunum işte bu. yoksa bu şekilde toplam alabiliyordum zaten. sanırım am anlatamamışım sorunumu. sadece aynı dosya numarasına sahip olan alanlar toplanmalı benim amacım bu.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Id Numarasına Göre Toplamak m_demir 16 423 09/07/2018, 23:18
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Açılan Kutudan Seçim Yapılarak Formu Pasif Yapma. fascioğlu 9 255 04/07/2018, 10:36
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Id Numarasına Göre İki Tabloya Veri Aktarmak. m_demir 4 190 03/07/2018, 20:25
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Text İçindeki Dataya Göre Combobox Secilmesi sidd 4 112 03/07/2018, 15:45
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Tablodaki Veriye Göre Numaratör barcins 4 149 03/07/2018, 10:42
Son Yorum: barcins

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.