Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
29/04/2010 23:06
Konu Sahibi
ycancan
Yorumlar
21
Okunma
11158
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ycancan

Kars`36
Aktif Üye
 72
 19
 11/04/2010
15
 Ankara
 
 Ofis 2003
 21/03/2017,00:29
Çözüldü 
arkadaslar bir giriş ekranı ve dogru kullanıcı ve sıfre gırınce ana form açılacak yoksa msgbox("hata") verecek bunları sihirbaz ile yapamadım kod ile ilgilide bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz acaba
birde doğru giriş yapılırsa giriş ekranı kapanacak Img-grin


Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.

Kullanici Avatari

emturker

- Murat -
Uzman
MU....
 1.255
 88
 30/10/2008
781
 İstanbul
 
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,17:41
Çözüldü 
girişi kontrol etmemiştim ama ekranı kaplamayı bir kontrol edin.
olmazsa girişi değiştirelim.

girişide değiştirdim bundan sonrası size kalmış.
iyi geceler.


Ek Dosyalar
.rar   YECZANE1_2010-04-29(2).emturker.rar(Dosya Boyutu: 92,3 KB / İndirme Sayısı: 262)

.rar   Logon Örneği.rar(Dosya Boyutu: 174,35 KB / İndirme Sayısı: 394)
Application Engineer

Kullanici Avatari

ycancan

Kars`36
Aktif Üye
 72
 19
 11/04/2010
15
 Ankara
 
 Ofis 2003
 21/03/2017,00:29
Çözüldü 
hocam kaplama değil dogru giriş yapılıcan örneğin su an girişe tıklayınca arkada giriş formu açık kalıyor ya o kapansın dıyordum Img-grin


Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.

Kullanici Avatari

emturker

- Murat -
Uzman
MU....
 1.255
 88
 30/10/2008
781
 İstanbul
 
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,17:41
Çözüldü 
logonu kontrol edin.


Application Engineer

Kullanici Avatari

ycancan

Kars`36
Aktif Üye
 72
 19
 11/04/2010
15
 Ankara
 
 Ofis 2003
 21/03/2017,00:29
Çözüldü 
'Kullanıcı adını giriniz

If IsNull(Me.kullanıcı) Or Me.kullanıcı = "" Then
MsgBox "Lütfen Kullanıcı Adı Giriniz.", vbOKOnly + vbCritical, "BİLGİ"
Me.kullanıcı.SetFocus
Exit Sub
End If

'Kullanıcı şifresini giriniz



'Girilen kullanıcı adı ve şifreyi "tblŞifre" tablosundan kontrol et

If Me.Şifre.Value = Dlookup ("Şifre", "tblsifre", "[ID]=" & Me.kullanıcı.Value) Then



'Şifre formunu kapat ve frmAdmin kullanıcı tanımlama formunu aç

Form.Visible = False
DoCmd.OpenForm "FRMANA"

Else
MsgBox "Hatalı Şifre! Lütfen Tekrar Deneyiniz", vbOKOnly + vbCritical, "BİLGİ"
Me.Şifre.SetFocus
End If

'Eğer Kullanıcı 3 kez yanlış işlem yaparsa programı kapat

intLogonAttempts = intLogonAttempts + 1
If intLogonAttempts > 3 Then
MsgBox "Sisteme giriş için uygun kod ve şifre girilemedi.", vbCritical, "BİLGİ"
Application.Quit
End If
------------------------------
kodlar bunlar fakat kendı programımda yapamadım

program son hali upload::

http://rapidshare.com/files/381689885/ve...e.mdb.html
ellerine sağlık güzel olmuş
http://rapidshare.com/files/381689885/ve...e.mdb.html
bu link üzerinde düzenleyebilirmisin acaba o yaptıklarını?


Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.

Kullanici Avatari

emturker

- Murat -
Uzman
MU....
 1.255
 88
 30/10/2008
781
 İstanbul
 
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,17:41
Çözüldü 
biraz bekleyin ekliyelim.
kontrol ediniz.


Ek Dosyalar
.rar   veri-eczane.rar(Dosya Boyutu: 111,93 KB / İndirme Sayısı: 184)
Application Engineer


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Alt Form Benzeri Veri Giriş Uygulaması notrino 4 83 Dün, 12:44
Son Yorum: notrino
Çözüldü Bir Ürün Tablosundan Farklı Veriler Çekerek Sipariş Oluşturma Ve Ürün Fyat Güncelleme antoryum 9 253 07/08/2018, 08:38
Son Yorum: antoryum
Çözüldü Form üzerinden boş veritabanı oluşturma bibib 5 215 24/06/2018, 10:43
Son Yorum: bibib
Çözüldü Raporda Birbirinden Farklı Sayfalar Oluşturma mmert06 4 182 22/06/2018, 13:44
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Giriş maskesi formatını tablodan belirlemek mehmetdemiral 5 3.316 15/06/2018, 10:54
Son Yorum: ielmacilar

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.