access imi bağlı tablo yöneticisi kullanmadan nasıl ağ üzerinde çalıştırabilirim
Tarih
24/11/2008 17:29
Konu Sahibi
Nurullah_Serdar
Yorumlar
26
Okunma
10840
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
hazırlamış olduğum bir Access veritabanını ağ üzerinden kullanmak istiyorum. bunun için bağlı tablo yöneticisini kullanmam gerekiyor. program üzerinde eklentiler yaptığım zamanlarda her defasında programı tekrar yüklemek ve tabloları tekrar bağlamak yerine kodlarla ağ (IP Adresi )üzerinden accesse nasıl bağlanabilirim. örneği olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirlermi?
Cevapla

Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
bu konuda yardım edebilecek kimse yokmu? sadece ağ üzerinden nasıl bağlanacağımı bilsem yeterli. teşekkür ederim
Cevapla

Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
böyle bir yöntem yokmu en azından onu söyleyebilir misiniz??? delphi de var bu. Access te hiçmi yok. ya da varda öyle bir yöntem varda örnek mi yok???
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.296
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:25
Çözüldü 
sn n_serdar, ip adresiyle yapılabilirmi bilmiyorum ama aşağıdaki linkteki örneği tavsiye ederim.
Uygulamayı açtığında tablonun yerini bulamazsa yerini soracak ve birkere tanıtacaksın, Uygulamana Ekleme yaptıında da eksik olan tabloyu yükler, eğer biraz kafa yorarım dersen Polsofttaki AÇILIŞ formunu incele, polsoftta tablonun yerini sormadan eksik varsa kendisi yüklüyor.

Bağlı Tablo Denetleme
Cevapla

Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
çok teşekkür ediyorum. inceleyip anlamadığım yerleri tekrar sorabilirim. sağolun
Cevapla

Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
örneğe bakma imkanım oldu. fakat her ne tür değişiklik yapmış isemde bağlı olduğu tabloda ( alan ismi, tablo ismi de değiştirdim) herhangi bir düzeltme uyarısı yapmadan her defasında program kapatılıyor diye bir msgbox gelip kapanıyor.he tür bir değişiklik yaparak bunu anlayabilirim. kodları anlamam içinde bunun yardımı olacaktır.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorgudaki Toplamı Form Üzerinde ki Metin Kutusunda Göstermek haziran4 2 37 20/02/2017, 12:35 haziran4
  Form Üzerinde Verileri Filitreleme Ve İlgili Toplamları Gösterme haziran4 6 116 06/02/2017, 08:53 haziran4
  Accesste parmak izi cihazı senkronize shift programı nasıl oluşturulur ? mugursan 11 481 13/01/2017, 19:50 mugursan
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 250 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  ÜRETİM TAKİP PROGRAMI TABLO GİRİŞİ FAZLA YARDIM LÜTFEN cturkyilmaz 11 333 12/01/2017, 18:27 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya