Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/11/2008 17:29
Konu Sahibi
Nurullah_Serdar
Yorumlar
26
Okunma
12664
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
hazırlamış olduğum bir Access veritabanını ağ üzerinden kullanmak istiyorum. bunun için bağlı tablo yöneticisini kullanmam gerekiyor. program üzerinde eklentiler yaptığım zamanlarda her defasında programı tekrar yüklemek ve tabloları tekrar bağlamak yerine kodlarla ağ (IP Adresi )üzerinden accesse nasıl bağlanabilirim. örneği olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirlermi?


Cevapla

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
bu konuda yardım edebilecek kimse yokmu? sadece ağ üzerinden nasıl bağlanacağımı bilsem yeterli. teşekkür ederim


Cevapla

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
böyle bir yöntem yokmu en azından onu söyleyebilir misiniz??? delphi de var bu. Access te hiçmi yok. ya da varda öyle bir yöntem varda örnek mi yok???


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.879
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,23:29
Çözüldü 
sn n_serdar, ip adresiyle yapılabilirmi bilmiyorum ama aşağıdaki linkteki örneği tavsiye ederim.
Uygulamayı açtığında tablonun yerini bulamazsa yerini soracak ve birkere tanıtacaksın, Uygulamana Ekleme yaptıında da eksik olan tabloyu yükler, eğer biraz kafa yorarım dersen Polsofttaki AÇILIŞ formunu incele, polsoftta tablonun yerini sormadan eksik varsa kendisi yüklüyor.

Bağlı Tablo Denetleme


Cevapla

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
çok teşekkür ediyorum. inceleyip anlamadığım yerleri tekrar sorabilirim. sağolun


Cevapla

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
örneğe bakma imkanım oldu. fakat her ne tür değişiklik yapmış isemde bağlı olduğu tabloda ( alan ismi, tablo ismi de değiştirdim) herhangi bir düzeltme uyarısı yapmadan her defasında program kapatılıyor diye bir msgbox gelip kapanıyor.he tür bir değişiklik yaparak bunu anlayabilirim. kodları anlamam içinde bunun yardımı olacaktır.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kayıtlarda Gezerken Dlookup Nasıl Çalıştırılır? ogzcntrk 10 409 19/10/2017, 09:14 ogzcntrk
Çözüldü Raporda Satırbaşı Nasıl Eklenir. furens 3 104 22/09/2017, 09:49 furens
Çözüldü form üzerinde filtre ve sorgu bazk 17 9.509 07/09/2017, 09:08 alperen2006
Çözüldü Tablo İlişkilendirme tolgooo17 3 204 07/09/2017, 00:05 ozanakkaya
Çözüldü Access İçine Bat Dosyası Nasıl Yerleştirebilirim. mtorcu 10 395 28/08/2017, 11:03 mehmetdemiral

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.