Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/09/2009 02:01
Konu Sahibi
zetyu
Yorumlar
3
Okunma
2447
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

zetyu

Aktif Üye
Aktif Üye
 46
 132
 38
 12/03/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis XP
 19/09/2018,11:45
Çözüldü 
Esrefigit hocamızın eklediği bir örnek var.
https://www.accesstr.net/konu-tarayicida...-alma.html
.tarayıcıdan görüntü almak..ve görüntünün yolunu veritabanına atmak..

vb kodları ile ilgili okumaya ve öğrenmeye çalışmama ragmen bu örnekte bir çok deneme yaptım ama kendi programıma uyarlıyamadım.....dış veri al ile aynısını almayı denedim oda olmadı.

yardımınızı istediğim benim örnekte neden olmuyor ve neden dış veri al ile kendi programıma alamıyorum..

wia kodları--esrefigit hocamızın eklediği örnek
dısverial---benim örneğim

teşekkur ederim


Ek Dosyalar
.rar   wia_kodları.rar(Dosya Boyutu: 1,61 MB / İndirme Sayısı: 63)

.rar   dısverial.rar(Dosya Boyutu: 50,93 KB / İndirme Sayısı: 61)
zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
 11.269
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,21:38
Çözüldü 
wiaaut.dll isimli dosyayı windows/ system32 içerisine ekle,

uygulamanın referans penceresini aç ve bu dll dosyasını referans olarak ekle,

başlat/çalıştır'ı aç ve aşağıdaki satırları yaz ve çalıştır.

Kod:
regsvr32 C:\WINDOWS\system32\wiaaut.dll


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

zetyu

Aktif Üye
Aktif Üye
 46
 132
 38
 12/03/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis XP
 19/09/2018,11:45
Çözüldü 
şu an söylediklerinizi yaptım

formu açıp taraya tıklayınca

kodlarda hata veriyor

'WiaObj2 As WIA.CommonDialog'

olmuyor..?


zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

zetyu

Aktif Üye
Aktif Üye
 46
 132
 38
 12/03/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis XP
 19/09/2018,11:45
Çözüldü 
tamam ......
activex denetiminden(CommonDialog1 ve DeviceManager1 kopyaladığım zaman sorun oluyor onları tekrar eklediğimde oldu) kaynaklanıyormuş..
.hallettim teşekkur ediyorum ilginize ....

.kullanabiliyorum artık


zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Liste Kutusundaki Tutarların Toplamını Almak Allback 1 65 04/09/2018, 15:47
Son Yorum: Allback
Çözüldü Şartlı Rapor Almak m_demir 27 592 03/08/2018, 18:59
Son Yorum: m_demir
Çözüldü İki Tarih Arası Rapor Almak m_demir 6 275 22/07/2018, 21:00
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Metin Kutularına Veri Almak m_demir 6 235 29/05/2018, 21:45
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Sürekli Form Çıktı Almak. m_demir 3 180 26/05/2018, 00:50
Son Yorum: m_demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.