Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/09/2009 02:01
Konu Sahibi
zetyu
Yorumlar
3
Okunma
2386
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

zetyu

Aktif Üye
Aktif Üye
132
12/03/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis XP
22/11/2017,15:32
Çözüldü 
Esrefigit hocamızın eklediği bir örnek var.
https://www.accesstr.net/konu-tarayicida...-alma.html
.tarayıcıdan görüntü almak..ve görüntünün yolunu veritabanına atmak..

vb kodları ile ilgili okumaya ve öğrenmeye çalışmama ragmen bu örnekte bir çok deneme yaptım ama kendi programıma uyarlıyamadım.....dış veri al ile aynısını almayı denedim oda olmadı.

yardımınızı istediğim benim örnekte neden olmuyor ve neden dış veri al ile kendi programıma alamıyorum..

wia kodları--esrefigit hocamızın eklediği örnek
dısverial---benim örneğim

teşekkur ederim


Ek Dosyalar
.rar   wia_kodları.rar(Dosya Boyutu: 1,61 MB / İndirme Sayısı: 63)

.rar   dısverial.rar(Dosya Boyutu: 50,93 KB / İndirme Sayısı: 61)
zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.837
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
wiaaut.dll isimli dosyayı windows/ system32 içerisine ekle,

uygulamanın referans penceresini aç ve bu dll dosyasını referans olarak ekle,

başlat/çalıştır'ı aç ve aşağıdaki satırları yaz ve çalıştır.

Kod:
regsvr32 C:\WINDOWS\system32\wiaaut.dll


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

zetyu

Aktif Üye
Aktif Üye
132
12/03/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis XP
22/11/2017,15:32
Çözüldü 
şu an söylediklerinizi yaptım

formu açıp taraya tıklayınca

kodlarda hata veriyor

'WiaObj2 As WIA.CommonDialog'

olmuyor..?


zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

zetyu

Aktif Üye
Aktif Üye
132
12/03/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis XP
22/11/2017,15:32
Çözüldü 
tamam ......
activex denetiminden(CommonDialog1 ve DeviceManager1 kopyaladığım zaman sorun oluyor onları tekrar eklediğimde oldu) kaynaklanıyormuş..
.hallettim teşekkur ediyorum ilginize ....

.kullanabiliyorum artık


zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Metin Kutularına Veri Almak m_demir 6 134 29/05/2018, 21:45 m_demir
Çözüldü Sürekli Form Çıktı Almak. m_demir 3 119 26/05/2018, 00:50 m_demir
Çözüldü Listeden Metin Kutusuna Veri Almak. m_demir 5 133 23/05/2018, 00:29 m_demir
Çözüldü Insert Te Autonumber Degerini Almak Mumkun Mu dabanli 5 190 22/04/2018, 16:06 dabanli
Çözüldü Resmin Boyutlarını Almak ates2014 12 514 20/03/2018, 15:25 esrefigit igit

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.