Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/03/2012 16:19
Konu Sahibi
fascioğlu
Yorumlar
5
Okunma
1748
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

fascioğlu

(yunusotel)
Aktif Üye*
FA.... AŞ....
 63
 1.016
 202
 18/09/2010
170
 Muğla
 Emekli_Turizm
 Ofis 2003
 26/08/2018,09:15
Çözüldü 
Değerli Hocalarım Otel Yönetim Programı içinde XML.dosyası hazırlamak için
KBS klasörü altındaki KBS_Lokal.exe adlı uygulamayı oda_bilgieri formuna koyduğum KBS adlı komut butonuyla çalıştırmak istiyorum
Bu konuda yardımlarınızı bekliyor,saygılarımı sunarım.


Ek Dosyalar
Yeni klasör(3).rar(1.73 MB)



Kullanici Avatari

fascioğlu

(yunusotel)
Aktif Üye*
FA.... AŞ....
 63
 1.016
 202
 18/09/2010
170
 Muğla
 Emekli_Turizm
 Ofis 2003
 26/08/2018,09:15
Çözüldü 
Arkadaşlar,benim bu sorumun cevabı yokmu !



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Access penceresinin içindemi çalıştırmak istiyorsunuz? Eğer öyleyse olmaz ne yazık ki.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

fascioğlu

(yunusotel)
Aktif Üye*
FA.... AŞ....
 63
 1.016
 202
 18/09/2010
170
 Muğla
 Emekli_Turizm
 Ofis 2003
 26/08/2018,09:15
Çözüldü 
Hocam asıl konuda anlatmaya çalıştım,örneğide açar iseniz
sanırım dahada aydınlatıcı olacaktır,KBS_Lokal exe.yi odabilgileri formuna koyduğum komutla çalıştırmak istiyorum.Sadece bu,yani KBS_Lokal açıldığında
XML.dosyasını gönderebileyim.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
KBS_Lokal.exe çalıştırmak isterseniz Shell komutunu kullanabilirsiniz. Sitede pek çok örnek var inceleyebilirsiniz.

KBS_Lokal.exe dosyasının otomatik olarak XML i yüklemesini istiyorsanız o zaman programın bu özelliği destekleyecek parametre alma özelliği olması lazım. Bu konuda desteği ise KBS yi yapan programcılardan almanız gerekiyor.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

fascioğlu

(yunusotel)
Aktif Üye*
FA.... AŞ....
 63
 1.016
 202
 18/09/2010
170
 Muğla
 Emekli_Turizm
 Ofis 2003
 26/08/2018,09:15
Çözüldü 
tşk,ederim sayın alpeki hocam.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form İçinde Tekrar Kaydı Engellemek ALTANs 15 542 10/07/2018, 21:11
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Access Tablodan Tabloya Şartlı Taşıma Ve Access Kapasite onurderun 1 258 23/12/2017, 22:39
Son Yorum: aydın3838
Çözüldü Tik Uygulama Hk. serkan1985 4 262 18/10/2017, 13:28
Son Yorum: serkan1985
Çözüldü İf İçinde İki Tarih Veya Saat Arası Sorgusu Kullanılabilirmi burhanb 4 392 25/09/2017, 08:23
Son Yorum: burhanb
Çözüldü Ay İçinde Geçen Cumartesi Ve Pazar Günlerinin Toplamını Bulmak hakan_s 11 756 15/09/2017, 23:33
Son Yorum: hakan_s

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.