yapılan ödeme ve tahsilatları hesaplattıramıyorum
Tarih
03/10/2010 23:33
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
10
Okunma
2100
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:35
Çözüldü 
iyi akşamlar arkadaşlar ;
ekteki uyarlamada girilen ödemeleri ve tahsilatları runing işlemin yani modul11 de işlem yaptıramıyorum yardımsı olursanız çok memnun olurum.
ahmet


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 30,47 KB / İndirme Sayısı: 41)
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.738
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:16
Çözüldü 
Sn yenginoğlu, sanırım örneği eklemeyi unuttunuz.
Cevapla


yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:35
Çözüldü 
özür dilerim pardon
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:35
Çözüldü 
herhalde yanlış birşey oldu yoksa 1 günde sayın ustalardan cevap alırdım. Yanlış olan ne ise söylerseniz memnun olurum.
saygılarımla,
ahmet
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.738
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:16
Çözüldü 
Sn yenginoglu, ben yanlış birşey olduğunu tahmin etmiyorum, sanırım problem hakkında açıklamanız yeterli olmadı, detaylandırabilirmisiniz?
Cevapla


yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:35
Çözüldü 
sayın BlackEagle
daha önce bu siteden indirdiğim bir uygulamayı kendime uyarlamaya çalıştım fakat tahsilat ve ödeme girdiğimde module11 deki runing işlemine odemeler ve tahsilatlar diye yazıyorum fakat yapılan ödemeleri veya tahsilatları düşmüyor mal alış ve satışları topluyor. musteriler formunda açılan kutudan örnek olarak algidayı seçtiğimizde hem borcu hemde alacağı var ama hesaplattıramıyorum. kod bilmediğim için çok zorlanıyorum.
diğer formları ve tabloları falan eklemedim yüklü olmasın diye.
yardımcı olursanız çok memnun olurum.
saygılarımla
ahmet
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü 32 bit (x86) yapılan programların 64 bit (x64) çalıştırılması mesutyagmur 10 5.011 08/08/2016, 15:10 termolist
Exclamation Kayıt tarihi ,aidat tarihi ve ödeme tarihine göre sorgu oluşturma uguruygar 5 437 25/04/2016, 00:48 uguruygar
Çözüldü alt formda yapılan toplamları üst formdaki alanlara yazdırma mehmetb84 2 386 08/04/2016, 11:01 mehmetb84
Çözüldü Access de yapılan bir programı farkı programlar aracılığı ile exe derleme emre_0147 14 1.104 17/01/2016, 22:48 emre_0147
Çözüldü Access 2010 İle Accde Yapılan Uygulama Başka Pc'de 2010 Yüklü Neden Çalışmaz?? mehami 10 875 30/11/2015, 01:50 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya