windows 7 hatası
Tarih
19/09/2010 15:18
Konu Sahibi
qnill
Yorumlar
4
Okunma
1257
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



qnill
Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
Merhaba,
vb.net de yaptıgım bir programda windows 7 kurulu bir makinada kurdugum zaman kaydet-sil vs vs. gibi işlemlerde hata veriyor ama xp kullanan makınalarda boyle bır sorunum yok yardımcı olabılırseniz sevinirim
İyi calısmalar...
qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.976
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,19:11
Çözüldü 
Debug işlemi yaptınız mı?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


qnill
Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
tabiyki... program herseyıyle hazırdı xp yuklu 2 makınada test ettıkten sonra kullanıcıya teslım ettım ve hata verdıgını soyledi gidip baktıgımda kaydet gibi vs. veritabanı gerektıren kullanımlarda hata veriyor sanırım w7 oldugundan yada w7 de devexpress ıcın extra bırsey mı gerekıyor?
qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.976
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,19:11
Çözüldü 
Eğer devexpress eski bileşenleri W7 desteklemiyorsa ondan olabilir. Veritabanı dosyanızın klasör adresini verirken sabitmi veriyorsunuz görecelimi onada dikkat etmek lazım. Siz veritabanı adresini c:\Program Files\Benim Programım\Data.mdb diye veriyorsanız adamda da atıyorum Windows D: de kurulu ise çalışmaması normaldir.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


qnill
Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
vb.net 2010 net framework 4.0 client profile kullanıyorum guncellemeyı denıycem sagolun
qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Vb.net 'Object reference not set to an instance of an object.' Hatası. Mettleshade 5 140 06/11/2016, 21:48 Mettleshade
  vb.net access bağlantı hatası emir ustaoğlu 6 1.506 24/05/2016, 15:26 HilasNemkid
  nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı hatası quardio4 4 447 23/05/2016, 18:34 atoz112
Çözüldü Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. hatası Gorkemku 4 4.550 02/06/2015, 23:01 drmet
Çözüldü Vb.net Sayısal İfadede Noktayı Virgüle çevirme hatası 47terminator 8 3.143 24/05/2014, 00:35 47terminator


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya