windows 7 hatası
Tarih
19/09/2010 15:18
Konu Sahibi
qnill
Yorumlar
4
Okunma
1274
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



qnill
Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba,
vb.net de yaptıgım bir programda windows 7 kurulu bir makinada kurdugum zaman kaydet-sil vs vs. gibi işlemlerde hata veriyor ama xp kullanan makınalarda boyle bır sorunum yok yardımcı olabılırseniz sevinirim
İyi calısmalar...
qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Debug işlemi yaptınız mı?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

qnill
Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
tabiyki... program herseyıyle hazırdı xp yuklu 2 makınada test ettıkten sonra kullanıcıya teslım ettım ve hata verdıgını soyledi gidip baktıgımda kaydet gibi vs. veritabanı gerektıren kullanımlarda hata veriyor sanırım w7 oldugundan yada w7 de devexpress ıcın extra bırsey mı gerekıyor?
qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Eğer devexpress eski bileşenleri W7 desteklemiyorsa ondan olabilir. Veritabanı dosyanızın klasör adresini verirken sabitmi veriyorsunuz görecelimi onada dikkat etmek lazım. Siz veritabanı adresini c:\Program Files\Benim Programım\Data.mdb diye veriyorsanız adamda da atıyorum Windows D: de kurulu ise çalışmaması normaldir.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

qnill
Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
vb.net 2010 net framework 4.0 client profile kullanıyorum guncellemeyı denıycem sagolun
qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  C# İnsert İnto Hatası emir ustaoğlu 2 192 13/12/2016, 17:10 emir ustaoğlu
  Vb.net 'Object reference not set to an instance of an object.' Hatası. Mettleshade 5 206 06/11/2016, 21:48 Mettleshade
  vb.net access bağlantı hatası emir ustaoğlu 6 1.544 24/05/2016, 15:26 HilasNemkid
  nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı hatası quardio4 4 501 23/05/2016, 18:34 atoz112
Çözüldü Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. hatası Gorkemku 4 4.649 02/06/2015, 23:01 drmet


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya