Webbrowser Refresh
Tarih
20/02/2010 14:48
Konu Sahibi
Kur@l
Yorumlar
7
Okunma
2614
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,23:57
Çözüldü 
S.A.
webbrowser refresh olayı...
Bir siteden almam gereken bir takım bilgiler var webbrowser1.navigate komutu ile siteyi açıyorum.
Ancak her açtığımda sitede değişim olmasına rağmen siteyi cacheden getiriyor ve bu da benim güncel bilgiye ulaşmamı engelliyor.
Webrowser1.refresh komutu ile cache bellek devre dışı bırakılarak bilgileri endirect olarak serverden çekmesini nasıl sağlarım bir takım denemeler yaptım ama başarılı olamadım.
Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
Uygulamanı görmeden ne cevap versem boş, benzeri durumlarda

webbrowser1.refresh komutunu kullanıyorum ama sizin nasıl kullandığınızı görmem lazım.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,23:57
Çözüldü 
Üstad Hangi Programınızda Kullandınız Bende Polsoft vs var ona göre inceleyebilirim...
kod da
webbrowser1.navigate2 "http://www.accesstr.net"

bu sayfa webbrowser içinde açılıyor. ben açılmadan önce cache disable etmem gerek...
teşekkürler
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
sn kural,

forma eklediğiniz butona

WebBrowser1.Navigate2 "http://www.accesstr.net/"

kodu yazıp butonu tıkladığınızda webbrowser yenileniyor mu?

yardımcı olabilmem için örneğinizi görmem gerekiyor.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,23:57
Çözüldü 
Örnek Ekte Tam Olarak Ne Yapmak İstediğimide Anlatmanın Zamanı Geldi...
Benim Maksadım Program Her Açıldığında İlgili Siteye Gidip Burada Title Bilgisini Belki Sonrada Table içinde Bir hücre değerini getirecek...
Eğer Bir gün programın kullanılmasını istemezsem bu sitedeki ilgili yeri değiştireceğim (title yada herneyse) programın koduda kontrol sırasında değişiklikten dolayı programı açmayacak....
Ancak Bu Çok Mantıklı Olmasada İnternet Explorer Temporary Dosyaları içinde ilgili sayfanın eski halini buluyor yada bulacak ve açılmaya devam edecek... Bunun önüne geçmek için temporary internet files klasörünün boşaltılması yada benim webbrowser1 isimli browserimin ctrl+f5 komutu yapıldığında olduğu gibi temporary files klasörüne bakmadan direk olarak siteye bakmasını istiyorum...
yardımlarınızı rica ediyorum...


Ek Dosyalar
.zip   ornek.zip (Dosya Boyutu: 13,34 KB / İndirme Sayısı: 28)
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
sn kural örneğinizin düzenlenmiş hali ektedir, anlattıklarınızdan ne amaca hizmet edecek anlamadım.


Ek Dosyalar
.rar   ornek_sled.rar (Dosya Boyutu: 14,54 KB / İndirme Sayısı: 22)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü webbrowser linke tıklama moskovic 16 1.926 20/12/2015, 18:28 moskovic
Çözüldü WebBrowser Yüklendikten Sonra İşlem Yapma ceminsay 2 1.058 27/06/2015, 23:17 ceminsay
Çözüldü Webbrowser Geri Butonu ates2014 2 566 09/05/2015, 23:50 ates2014
  Webbrowser Ek Açma Sorunu cihan.yigit 2 701 21/01/2015, 18:39 atoz112
Çözüldü Recalc-refresh ve Undo birlikte kullanılabilirmi. akdemir1 2 941 24/03/2014, 23:38 akdemir1


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya