Web Sitesine Bağlanma
Tarih
13/03/2014 14:59
Konu Sahibi
eagle28
Yorumlar
18
Okunma
3967
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



eagle28
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
Selam arkadaşlar
Gecen seneden açıklık kazandıramadığım bir konu
WebBrowser1.Document.All("username").Value = mtn_kullaniciadi.Value
WebBrowser1.Document.All("password").Value = mtn_sifre.Value
WebBrowser1.Document.GetElementsById(".........?.............").Click

web sitesi kodlarında buton İD sini bulamadım yada yok. buton kodu şu şekilde

Visual Basic Code
<input type="submit" value="Giriş" class="kpp_button" onmouseover="this.className='kpp_button_over'" onmouseout="this.className='kpp_button'">

yardımcı olabilirmisiniz


<td colspan="2" align="right">

<!--input type='submit' name='x' class='kpp_button' onmouseover="this.className='kpp_button_over'" value=' Giriþ ' /-->
<hr style="border-bottom: 1px solid #B3BDC4; border-top: none; border-left: none; border-right: none;"><!--a href="javascript:void(0)" class='kpp_button' onmouseover="this.className='kpp_button_over'" onmouseout="this.className='kpp_button'" onclick="document.loginform.submit();">Giriş</a-->
<input type="submit" value="Giriş" class="kpp_button" onmouseover="this.className='kpp_button_over'" onmouseout="this.className='kpp_button'">
</td>
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
aşağıdaki konuyu inceleyiniz.
Webrowser ve java düğmeleri 

WebBrowser1.Document.Links.Item(55).focus
kodu ile Giriş butonunun (55'i değiştirerek) sayısını bulup

WebBrowser1.Document.Links.Item(55).OnClick
kodu ile bu butonu tıklatabilirsiniz.
Cevapla


eagle28
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
sayısını nasıl bulabilirim biraz araştırdım ama anlayamadım
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
(15/03/2014, 12:00)eagle28 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayısını nasıl bulabilirim biraz araştırdım ama anlayamadım

web sayfası açıldıktan sonra tab tuşuna bas, tab tuşuna kaçıncı basışında giriş butonuna geldiysen 1 eksiği.
Cevapla


eagle28
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
bu şekilde yaptım ama olmadı Img-cray
[vb]Private Sub tamam_Click()
WebBrowser1.Document.All("username").Value = mtn_kullaniciadi.Value
WebBrowser1.Document.All("password").Value = mtn_sifre.Value
WebBrowser1.Document.Links.Item(2).focus
WebBrowser1.Document.Links.Item(2).OnClick
Cevapla


eagle28
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
VAZGECTİM Img-cray
(acılan konuyu nasıl silebilirim? Lol
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 319 09/11/2016, 23:35 mehami
Çözüldü POST metodu ile URL bağlanma ve rapor alma ucloy 1 371 21/12/2015, 16:59 ucloy
Çözüldü Access ile yapılan databaseyi web sitesine çevirme kamer2816 1 421 25/09/2015, 18:55 atoz112
Çözüldü Çoklu Kullanıcı /Veritabanı Bölme/Tablolara Bağlanma Nasıl Yapılıyor? mehami 4 967 04/07/2015, 03:43 mehami
Çözüldü bağlı tablo sihirbazı ile ayrı veritabanlarındaki tablolara bağlanma hedefkaya 3 1.348 19/08/2014, 09:47 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya