Web Kamera
Tarih
25/06/2009 15:38
Konu Sahibi
saslan33
Yorumlar
4
Okunma
1028
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



saslan33
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
30
10/02/2009
8
Zonguldak
Ofis 2010
06/04/2015,15:43
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar elimde bulunan accessde hazırlanmış programa web kamarasından direk olarak olenesne alınana resim eklemek istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim (alanda görünen web kamera resmine bir buton yardımıyla tıkladığımda o alandaki görüntüyü resim olarak atmasını istiyorum)
herkese saygılar
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Örneği sanırım eşref hocam eklemişti,örnek ekte
içinde bulunan wiaaut.dll dosyasını sistem32 içine atınız.
Çekilen resim EMPID 1..2 diye klasör içine ekleniyor geliştirilebilir,kolay gelsin


Ek Dosyalar
.rar   webcam resim çekme-celoyce.rar (Dosya Boyutu: 549,96 KB / İndirme Sayısı: 45)
Cevapla

saslan33
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
30
10/02/2009
8
Zonguldak
Ofis 2010
06/04/2015,15:43
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar yukarıda ki örnekteki kodları uygulamadım yardımcı olursanız sevinirim


Ek Dosyalar
.rar   Deneme.rar (Dosya Boyutu: 38,03 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
örneğini düzenlemeye çalıştım ,sanırım oldu,tablo ve form adlarına dikkat ederek değiştirme yapınız.
Ayrıca özel mesajdan yardım istediğin için tarafımdan uyarı aldınız..lütfen özelden yazmayın...


Ek Dosyalar
.rar   fotoğraf çekme-celoyce -2.rar (Dosya Boyutu: 47,38 KB / İndirme Sayısı: 25)
Cevapla

saslan33
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
30
10/02/2009
8
Zonguldak
Ofis 2010
06/04/2015,15:43
Çözüldü 
Sponsor Reklam
C*E*L*O*Y*C*E hacam teşekkür ederim. Yardımlarınızla bızı olayları çözdüm. Fakat üstte görderdiğinz örnekte olduğu gibi yapmıştım fakat benim gönderdiğim örnekte alt form olarak yaptığımda hata veriyor. Ben adrese kişileri bağlamak istiyorum onu halledemedim. Yinede yardımınızdan ötürü teşekkür ederim.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya