vlookup
Tarih
23/02/2009 20:52
Konu Sahibi
kemalatik
Yorumlar
4
Okunma
1987
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kemalatik
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
19/02/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
24/02/2009,13:27
Çözüldü 
merhaba
excelde vlookup fonksiyonu ile bir hücreye değer girdiğimde o değerin başka tablodaki değerini getirebiliyorum. ancak accesste metinkutusuna değer girdiğimde o değerin karşılığını getiremiyorum. mesela sicilkutu yu güncelleştirme sonrasında sicil numarasının karşısındaki personel ismini getiremiyorum.yardımlarınız için teşekkür ederim
Cevapla


simendifer

Kullanici Avatari
Onursal
E.... Ç....
869
30/10/2008
319
Çankırı
Ofis 2010 32 Bit
06/12/2016,22:00
Çözüldü 
örnegi inceleyip uygulayınız
Cevapla


kemalatik
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
19/02/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
24/02/2009,13:27
Çözüldü 
Merhaba, cevabı tam anlayamadım. Ekte örnek bir tablo gönderiyorum. Bu tablo üzerinde yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bordro formunda sicil numarasını girdiğimde personel tablosundaki personelin adını getirmesini istiyorum.
Çok teşekkürler.


Ek Dosyalar
.mdb   bordro.mdb (Dosya Boyutu: 312 KB / İndirme Sayısı: 32)
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
http://www.accesstr.net/acilir-kutuda-gu...-1863.html
adreste bulunan örnekleri incele
Cevapla


simendifer

Kullanici Avatari
Onursal
E.... Ç....
869
30/10/2008
319
Çankırı
Ofis 2010 32 Bit
06/12/2016,22:00
Çözüldü 
örneginiz üzerinde yapmak istedikleriniz yapılmıştır sayın mehmet demiral ın ve C*E*L*O*Y*C*E nin söylediklerini yaptım önerilerini söyledikleri yapın kendileri çok degerli bilgili hocalarımızdır visual basıc kodlarına dikkat edin nasıl yapılmış inceleyin
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya