Visula Basic ile Tarihler arası rapor alma
Tarih
07/01/2010 17:32
Konu Sahibi
kibrix
Yorumlar
4
Okunma
2155
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kibrix
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
07/01/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
22/10/2011,19:49
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba arkadaşlar

Beb visual basic 2008 express ile bir program geştirdim çalıştığım şirket ile alakalı bir prg. hasarlı malzeme girişi yapılabilen bir program ancak bu prg. ile raporda almak istiyorum ama rapor işini bir türlü çözemedim internet üzerinde epeyi araştırdım ya ben nasıl arıyacağımı bilemedim yada hakkatten bu konu bir kanayan yara gibi herkes arama adına bişiler yazmış ancak bu işin bir tarifi yok içinizde bilen var ise su işi çözmek ve projemi bitirmek isterim bu konu ile alakalı yardımlarınızı bekliyorum.

ayrıca yine aramalarım sonucu bulduğum birşey var bu arada prg.access veri tabanına sahip bu Access ilede raporlama yapılabiliyormuş ama dediğim gibi nerde,nasıl,ne şekilde, bilmiyorum, elinde bununle alakalı bir örneği olan varsa örneğide paylaşabilir konu benim için çok önemli çünki ilk projem ve çalıştığım şirketime de bir söz verdim altında kalmak istemiyorum

Saygılarımla....,
kibrix, 07-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Bilmeden söz vermek zor tabiImg-grin
Kanayan yara olan bir konu değil, eksik araştırma söz konusu.

Access Derslerinden ilgili konuları bulaiblirsiniz. QuickReport mantığı ile çalışır Access raporları.
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

kibrix
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
07/01/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
22/10/2011,19:49
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Beyler halen çözemedim konu günceldir bilginize,
kibrix, 07-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

kibrix
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
07/01/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
22/10/2011,19:49
Çözüldü 
Arkadaşlar Merhaba

Konuyu bilenmi yok yoksa bu site bir bilgi paylaşım sitesimi değil?

accesstr ye yakıştıramadım doğrusu çünki sloganımız (Access Öğrenmenin Kısayolu)
Saygılar...,
kibrix, 07-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
13/01/2017,16:37
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Alıntı:...elinde bununle alakalı bir örneği olan varsa örneğide paylaşabilir...
...yoksa bu site bir bilgi paylaşım sitesimi değil...

Forumun ana sayfasında göreceğiniz gibi "Microsoft Access" grubunda,
"Access Örnekleri ve Uygulamaları" bölümünde paylaşılmış 528 tane örnek var,
"Access Videoları" bölümünde 27 tane video,
"Access Dersleri" bölümünde 81 tane ders,
"Access Cevaplanmış Soruları" bölümünde 1924 tane çözülmüş konu var.

Evet dediğiniz gibi bu sitenin sloganı "Access Öğrenmenin Kısayolu",
tabii öğrenmek istiyorsan.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Visual Basic 6.0 canmeet 3 537 28/07/2016, 15:17 emir ustaoğlu
Çözüldü VB6 ListView'e Accessten Veri Alma Sorunu alican60 4 2.403 12/03/2014, 11:05 ogulcan92
Çözüldü Visual Basic 6.0 Grid Nesnesi Kullanımı ceforce 5 1.995 24/11/2013, 09:19 alpeki99
Çözüldü access makro ayarınız visual basic ile düşürmek kesoka 7 3.047 02/10/2013, 14:01 kesoka
Çözüldü Visual Basic 6 İle Kurulum Dosyası Hazırlama seyitt 5 3.600 02/07/2013, 13:31 fatih1677


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya