visul basic tarih ve saat
Tarih
12/03/2011 16:40
Konu Sahibi
metocenk
Yorumlar
3
Okunma
1688
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



metocenk
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
25
6
11/03/2011
Kayseri
Ofis 2007
15/04/2011,16:00
Çözüldü 
merhaba.visual basic de ,kullanıcı giriş yaptıgında ribbon olarak ana ekran geliyor.giriş yapan kullsnıcının en son giriş yaptıgı tarih ve saati ana ekranda göstermke istiyorum.yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Cevapla


Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
Dün,15:25
Çözüldü 
örnek eklemeden nerde ve nereye ekleyeceğini bilmiyorum.Fakat en son giriş yaptığı tarih ve saati gösterecekseniz bu veriyi db de tutmanız lazım.Kullanıcı login olduğu zaman en son login olduğu tarih ve saati gösterecek ve en son tarih ve saati db ye kaydedecektir.
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla


Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
Dün,19:17
Çözüldü 
ID-KullaniciAdi-Baglan-Cik başlıkları olan bir tablo yapın
Login durumunda son kayıda isim atın ve o anki tarih saati kaydedin ID numarası hafızada kalsın. program kapata bastığınızda ID noya konumlanıp Cik kısmına o anki tarih ve saati atın böylece program kırılırsa boş kalacak ve hatayı da yakalarsınız. login ekranına da o kullanıcının bir önceki Baglan ve Cik alanlarını getirin.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


metocenk
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
25
6
11/03/2011
Kayseri
Ofis 2007
15/04/2011,16:00
Çözüldü 
merhaba.kullanıcının en son giriş yaptıgı tarihi ekranda göstermek için örnek ekledim.bunun üzerinde yardımcı olabilir misiniz bana?


Ek Dosyalar
.rar   visual basic net.rar (Dosya Boyutu: 2,09 KB / İndirme Sayısı: 22)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  TextBox'a Tarih Formatı Girdirme Mettleshade 2 87 24/11/2016, 18:38 Mettleshade
Çözüldü Visual Basic de zimmet programı royce 10 2.489 16/06/2014, 14:34 prestij06
Çözüldü İki tarih aralığı C*e*l*o*y*c*e 7 1.658 06/12/2013, 10:38 C*e*l*o*y*c*e
Çözüldü Visual Basic 2008 kayıt ekleme hatası SADIK54 7 3.560 02/12/2012, 19:20 SADIK54
Çözüldü Visaul Basic enes.murat 1 1.726 12/11/2012, 13:23 chopper07


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya