visual basic
Tarih
14/03/2011 12:44
Konu Sahibi
metocenk
Yorumlar
9
Okunma
2047
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



metocenk
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
25
6
11/03/2011
Kayseri
Ofis 2007
15/04/2011,16:00
Çözüldü 
iyi günler.visual basic de datagrid de verilerim grid de görünüyor.grid de bulunan hücrenin üzerine tıkladıgımda yukrıdadaki combobox da tıklanan veri yazdırılıyor.ama grid de bulunan veri me çift tıklayarak degişiklik yapabiliyorum.bunu nasıl engelleyebilirim.yardımcı olur musunuz
Cevapla


Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
Bugün,15:25
Çözüldü 
Data Grid Sağ tıkla Özellikler(Properties)
new,delete ve update özelliklerini kaldır

Ekteki Resmi inceleyiniz...


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla


metocenk
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
25
6
11/03/2011
Kayseri
Ofis 2007
15/04/2011,16:00
Çözüldü 
sag tıklayıp property diyorum.sag tarafdaki property kısmını refer ediyor.new .add.delete gibi özellikler yok orada.başka bir yolu daha war mı acaba yardımcı olabilceginiz?
Cevapla


Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
Bugün,15:25
Çözüldü 
örneğinizi ekleyiniz
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla


metocenk
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
25
6
11/03/2011
Kayseri
Ofis 2007
15/04/2011,16:00
Çözüldü 
örnek nasıl ekleniyor bilmiyorum.şöyle açıklayım:grid de çift tıklama yaptıgımda hücredeki verinin klavye tuşları ile deiştirilmesini istemiyorum.örnegin:hücrede metin yazıyor.o hücreye çift tıklayıp metin adlı verinin değiştirilmesini istemiyorum
Cevapla


Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
Bugün,15:25
Çözüldü 
2. mesajda anlattım nasıl olacağını.
Microsoft data grid (ocx) hangisini kullanıyorsunuz ben sp6 ya göre anlattım.
Örnek ekleyebilirseniz tam sonuca gidebiliriz
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Visual Basic de zimmet programı royce 10 2.488 16/06/2014, 14:34 prestij06
Çözüldü visual studio 2010 ile video oynatıcı yapmak umutakkaya 2 1.389 09/06/2014, 08:46 umutakkaya
Çözüldü visual studio 2010 ile oluşturulan exe programların kaynak kodunu görme umutakkaya 18 10.662 30/05/2014, 09:45 umutakkaya
Çözüldü Visual Studio Sıra Numarası Güncelleme fatih5534 1 880 08/03/2014, 23:07 ozanakkaya
Çözüldü Visual Studio ve Access kullanarak programı birden çok pcde çalıştırma rastignac 2 2.243 10/11/2013, 23:28 rastignac


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya