Veritabanı Kapasitesi?
Tarih
02/12/2011 13:17
Konu Sahibi
prtkl
Yorumlar
8
Okunma
2040
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



prtkl
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
148
09/03/2010
0
Bilecik
Ofis 2003
28/11/2016,13:36
Çözüldü 
Merhabalar,

Sayenizde uygulamamın bir çok eksiğini tamamlayıp kullanmaya başladık ve sorun yaşadıkça sizlere dönüp eksiklerimizi tamamlıyoruz.

Merak ettiğim bir konu var,
15 Alanı bulunan veri tabanında 2000 kayıda ulaşmış bulunuyoruz. Veri tabanı şuan itibariyle 26 MB büyüklüğünde.
Bu sayıların (kayıt sayısı, alan sayısı, boyut) belirli bir limiti bulunnmaktamıdır, Sayılar arrtıkça veri tabanı yavaşlamaya yada hatalar vermeye başlar mı?
Bu tarz veri tabanı şişmesi gibi problemlerin önüne geçmek için ne yapmak gerekir, açıklayabilirseniz çok sevinirim.

Kolay gelsin.
prtkl, 09-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
http://www.accesstr.net/search.php?actio...id=&page=2

buraları incele,formumuzda arama yaparsanız daha çok örnek ve açıklama bulabilirsiniz..
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.975
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Çözüldü 
Arama işlemi hafızada geçici süre kaldığından linkleri görememiş olabilirsiniz. Şunlara dikkat etmelisiniz:
  • Uygulamanızı FE ve BE olacak şekilde bölün
  • Tablolarınızın alan boyutlarını çok dikkatli inceleyin gereksiz büyüklüklere izin vermeyin
  • Farklı tablolarda veya alanlarda birbirinin aynısı tekrar eden veriler bulundurmayın
  • Düzenle / Onar  işlemini sürekli yapın ve mutlaka yedekli çalışın.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


prtkl
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
148
09/03/2010
0
Bilecik
Ofis 2003
28/11/2016,13:36
Çözüldü 
Teşekür ederim,

Tabloları ve formları ayrı kullanıyorum ve formların olduğu uygulamayı *.mde dosyası yaptım. Tablolarda BE uzantılı uygulamanın içerisinde.

ancak FE nedir anlayamadım,

Kolay gelsin
prtkl, 09-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.975
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Çözüldü 
Yazdığınız yazıda FE üzerine gelince açıklama çıkar Lol
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


metinsertbaş
Üye
Kullanici Avatari
Üye
M.... S....
4
0
03/03/2010
0
Üsküdar
Belirtilmemiş
18/02/2015,16:07
Çözüldü 
Başıma geldi. 2046 MB de kilitliyor. hiçbir şeyi açamıyorsunuz.
metinsertbaş, 03-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Personel Veritabanı oluşturma ? adebisi 3 160 17/11/2016, 12:45 atoz112
Çözüldü access olmadan veritabanı kullanmak mariachi232 4 1.824 14/11/2016, 16:49 atoz112
  Veritabanı Tasarım Görünümünde Açma asipahi 6 332 15/07/2016, 15:29 atoz112
  Formu veritabanı dışında açmak mahsumyavuz 7 316 30/06/2016, 11:10 kadirdursun
Question Futbolcu Veritabanı üzerinde arama formu oluşturma furkanulu 6 380 29/05/2016, 20:29 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya