Veritabanı Aktarma
Tarih
04/03/2009 11:39
Konu Sahibi
lokosit40
Yorumlar
15
Okunma
3845
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



lokosit40
Üye
Kullanici Avatari
Üye
33
6
14/02/2009
0
Kırşehir
Ofis 2003
27/11/2014,16:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
daha önceki bir sorunuma kendi çapımda çözüm buldum.ağdaki pc den database alıyorum.ama bu database vb yazılmış bir programın databesi .database tablo bağlantısı yapıp verileri alabiliyorum ama.programı kapatmak gerekiyor.fakat program çalışırken database i kopyalayabiliyorum
Şİmdi gelelim soruma ben bu kopyala yapıştır işini nası pratikleştirebilirim.PikiySuite diye bir program bu işi yapıyor.Sizlerin de fikrinizi bekliyorum.
iyi çalışmalar
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Access içinde yer alan "veritabanıaktar" makrosunu kullanabilirsiniz. Aynı işi Sql veta ado komutlarıyla yapabilirsiniz diyeceğim ama sizin kafanızı karıştırmak da istemiyorum. En sağlıklısı Access içindeki makroyu kullanmanız. Ben birçok işimde kullandım, gayetde güzel çalışıyor.

Kolay gelsin.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

lokosit40
Üye
Kullanici Avatari
Üye
33
6
14/02/2009
0
Kırşehir
Ofis 2003
27/11/2014,16:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
kopyalamak istediğim tablolar paylaşımdaki biligisayarda.
\\Pc-14e26bcd3c31\heco ağ bağlantılarım daki yolu bu.
ismi database ..
makro oluştururken hedef yada kaynak değerine ne yazmam gerekir
Cevapla

lokosit40
Üye
Kullanici Avatari
Üye
33
6
14/02/2009
0
Kırşehir
Ofis 2003
27/11/2014,16:22
Çözüldü 
Ağdaki bir pc den kendi veritabanıma aktarma yapmak istiyorum.
\\Pc-14e26bcd3c31\heco yolundaki database isimli veritabanını kopyalamak için nasıl makro yapmam gerekir.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bunu size önerdiğim konuyu bırakıp yeni konu açmışsınız. Bu kurallara aykırı bir durum. Konu kirliliği yaratmamaya dikkat edelim lütfen.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

lokosit40
Üye
Kullanici Avatari
Üye
33
6
14/02/2009
0
Kırşehir
Ofis 2003
27/11/2014,16:22
Çözüldü 
Ben konu farklılaştığı için yeni bir konu açma düşüncesindeydim.Kusura bakmayın.Peki Sorum hakkında bir fikriniz var mı?
(04/03/2009, 11:48)mehmetdemiral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Access içinde yer alan "veritabanıaktar" makrosunu kullanabilirsiniz. Aynı işi Sql veta ado komutlarıyla yapabilirsiniz diyeceğim ama sizin kafanızı karıştırmak da istemiyorum. En sağlıklısı Access içindeki makroyu kullanmanız. Ben birçok işimde kullandım, gayetde güzel çalışıyor.

Kolay gelsin.

veritabanı aktarma makrosunu nasıl yapacağım yardımcı olursanız çok sevinirimm.makro yaparken hedef değerine ne girmem gerekir mesela?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporu Excele aktarma kadirdursun 3 77 17/01/2017, 11:10 kadirdursun
  Listeden Forma Bilgi Aktarma U.ALTUN 23 771 14/01/2017, 15:54 U.ALTUN
  alt forma veri aktarma QATLET 10 168 12/01/2017, 17:08 atoz112
  Personel Veritabanı oluşturma ? adebisi 3 245 17/11/2016, 12:45 atoz112
  Tanınmayan veritabanı biçimi hatası. ciftcihuseyin 13 527 17/11/2016, 06:49 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya