Verileri TextBoxlara geri çağırma sorunu
Tarih
07/12/2011 23:34
Konu Sahibi
kerem
Yorumlar
8
Okunma
2730
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy



kerem
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
74
30/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
10/12/2011,19:55
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar ekteki dosyamda verileri Kr.lu olarak aktariyoriyorum yani kuruşu virgül ile ayırarak aktariyor. Bul butonu ile verileri TextBox lara geri çağırdığım zaman işaretlediğim TextBox larda virgüller nokta olarak görünüyor. Bul ile çağırdığım veriler ile yeni kaıyt yaptığımız zaman veya değiştir butonunu çalıştırdığım zaman virgüller nokta olarak TextBox larda göründüğü için Kr.ları tam sayı olarak aktariyor. Yani 181,25 olarak aktaracağına 18125,00 olarak aktariyor.
Verilerin bul botonu ile TextBox lara doğru gelmesi için yani noktalı değilde virgüllü gelmesi için yardımlarınızı bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

Koruma parolası :123

Ek Dosyalar
Kitap1.rar
[67.39 KB]
kerem, 30-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


DUAYEN
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
28/10/2016,11:41
Çözüldü 
Örneği incelermisiniz.İstediğiniz şekildemi.


Ek Dosyalar
.rar   Kitap1.rar (Dosya Boyutu: 605,72 KB / İndirme Sayısı: 36)
Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...
Cevapla


kerem
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
74
30/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
10/12/2011,19:55
Çözüldü 
Çok teşekürler hocam. Hocam siz kuruşları ortadan kaldırmışsınız. Eklediğim resimde bul butonuna tıkladığım zaman işaretlediğim TextBox lara gelen verilerdeki noktalar, virgül olarak gelsin.

resim
kerem, 30-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


İzmir
Java Gui Uzmani
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... E.... Ö....
197
8
02/11/2008
100
İzmir
Ofis 2013 64 Bit
04/04/2016,17:27
Çözüldü 
Merhaba;

Sistem ayırıcılarını değiştir seçeneğini kullanarak ondalık . binlik için, olarak değiştirerek deneyebilirmisiniz.

resim

Kolay gelsin.
Cevapla


kerem
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
74
30/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
10/12/2011,19:55
Çözüldü 
Hocam verileri girip kaydet butonu ile sayfaya aktarmada bir sorun yok. sayfaya doğru aktariyor. Veriyi TextBokslara bul butonu ile geri çağırdığımız zaman sorun çıkıyor. Sayfada virgül ile ayrılmış rakamlar TextBoxlara noktalı olarak getiriyor. Saygılar.
kerem, 30-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


İzmir
Java Gui Uzmani
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... E.... Ö....
197
8
02/11/2008
100
İzmir
Ofis 2013 64 Bit
04/04/2016,17:27
Çözüldü 
Merhaba;

Eğer sadece form üzerindeki görüntüyü değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki kodu kullanarak gerekli düzeltme işlemini yapabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Ek Dosyalar
Kitap1_Schworse.rar
[69.56 KB]

resim

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
For Each hucre In Range("A6:A" & WorksheetFunction.CountA(Range("A6:K65000")) + 1)
If StrConv(hucre.Value, vbUpperCase) = StrConv(TextBox15.Value, vbUpperCase) Then
   hucre.Select
   ComboBox2.Text = ActiveCell.Offset(0, 1).Value
   ComboBox3.Text = ActiveCell.Offset(0, 2).Value
   TextBox3.Text = ActiveCell.Offset(0, 3).Value
   TextBox4.Text = Val(Replace(ActiveCell.Offset(0, 4), ",", "."))
   TextBox5.Text = Val(Replace(ActiveCell.Offset(0, 5), ",", "."))
   TextBox10.Text = Val(Replace(ActiveCell.Offset(0, 6), ",", "."))
   TextBox11.Text = Val(Replace(ActiveCell.Offset(0, 7), ",", "."))
   TextBox13.Text = Val(Replace(ActiveCell.Offset(0, 8), ",", "."))
   TextBox6.Text = Val(Replace(ActiveCell.Offset(0, 9), ",", "."))
   TextBox7.Text = Val(Replace(ActiveCell.Offset(0, 10), ",", "."))
   End If
Next

Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Güncelleme ve Kaydetme sorunu yok_06 2 431 16/05/2016, 17:02 atoz112
  excele klasörden resim çağırma bitikhoca 2 496 09/05/2016, 12:36 atoz112
Çözüldü Makro kayıt sorunu sebo44 2 278 14/04/2016, 14:36 sebo44
Çözüldü Sql kodunda sıralama sorunu. alican60 11 3.817 21/10/2015, 22:59 alican60
  TextBox'da bindelik sorunu kenan827 6 854 21/05/2015, 10:01 kenan827


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya