Vb Datagrid'e veri Çekerken yada Acces içerisinde Tarih Farkı
Tarih
09/06/2012 13:42
Konu Sahibi
|By|KiDnArUt|
Yorumlar
0
Okunma
1463
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



|By|KiDnArUt|
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
90
07/05/2010
5
Gaziantep
Ofis 2003
19/04/2013,12:56
Merhabalar Şimdiden ilgilenenlere teşkkür ederim.

ufak bir örnek de gösterdigim gibi bir acces veri tabanımız bulunmakta, belirtmiş oldugum tarihden sistem tarihini çıkarıp kalan günün hesaplamasını yapacak yalnız bir türlü döngü kuramadım ne vb de nede Access içerisinde sadece bir alan için bunu yapabiliyorum ama 40000 den fazla veri bulunmakta bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Forum Load oldugunda Tüm Kalan Günü Nasıl Hesaplatabilirim.



Ek Dosyalar
ornek.rar
|By|KiDnArUt|, 07-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  MetinKutusunda Tarih ve Para Giriş Maskesi ask200075 2 188 09/06/2016, 10:56 ask200075


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya