Userform üzerinde web sayfası açmak hakkında
Tarih
23/09/2010 00:54
Konu Sahibi
drummers
Yorumlar
8
Okunma
2777
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
29/11/2016,13:56
Çözüldü 
Ekli dosyamda userform1 de "sorgulamalar" sekmesinde web browser bulunmakta.

Yapmak istediğim şudur.

1 - ListBox4 ten herhangi bir firmaya tıkladığımda https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/disp..._LOGINPAGE adresini açacak.

2 - Tıkladığım firmanın "data" sekmesi "AW" sütunundaki kullanıcı kodunu açılan sitedeki "Kullanıcı Kodu" bölümüne yapıştıracak

3 - Tıkladığım firmanın "data" sekmesi "AX" sütunundaki kullanıcı parolasını açılan sitedeki "Parola" bölümüne yapıştıracak

4 - Tıkladığım firmanın "data" sekmesi "AY" sütunundaki internet şifresini açılan sitedeki "Şifre" bölümüne yapıştıracak

5- açılan sitedeki "Giriş" tuşuna basacak

Dosyanın açılış şifresi:
Kullanıcı : Admin
Şifre: 1

Not: Sayın ogulcan92 bu konuda bana daha önce yardımcı olmuştu fakat onun verdiği kodları bu çalışmama uyarlayamadığımdan sorumu tekrardan açmak zorunda kaldım

Şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   drmkayıt v1.rar (Dosya Boyutu: 270,61 KB / İndirme Sayısı: 41)
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:drummers
Dosyanız istediğiniz şekilde düzenlenmiştir.


Ek Dosyalar
.rar   drmkayıt v1.rar (Dosya Boyutu: 279,11 KB / İndirme Sayısı: 64)
Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
29/11/2016,13:56
Çözüldü 
yalnız şöyle bir uyarı alıyorum.

Run time error "-2147467259 880004005)':
Method ' Navigate' of object 'IWebBrovser2' failed

Birde dosyamı ilk açtığımda about:blank olarak gelse firmayı tıkladığımda ilgili linke gitse sanırım daha mantıklı olacak. Sebebi ise açılışı hızlandırmak..

Teşekürler.
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:drummers
Formun initalizesindeki WebBrowser1.Navigate ile başlayan kodu ya siliniz yada aşağıdaki şekilde değiştiriniz.Diğer sorununuza gelin bende herhangi bir hata vermiyor.

Visual Basic Code
WebBrowser1.Navigate "about:blank"

Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
29/11/2016,13:56
Çözüldü 
Run time error "-2147467259 880004005)':
Method ' Navigate' of object 'IWebBrovser2' failed

uyarısını diğer sayfalarda "excele dön" butonuna basınca veriyor.

"about:blank" işi tamamdır..
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:drummers
Cari Bilgileri sekmesinde Excele Dön butonunda bu hatayı vermektedir.Sebebi ise kodun son satırındaki UserForm_Initialize komutudur.Aşağıdaki kodu userform initalizeden silip activesin yazınız.

Visual Basic Code
WebBrowser1.Navigate "about:blank"

Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Question Word dosyasını istenilen sayfada açmak CihangirA 3 682 10/07/2016, 15:00 atoz112
  userform güncelleme hatası yok_06 3 407 18/06/2016, 15:09 atoz112
  userform açıldığında excel kitaplarının kapanması bydogannn67 11 2.242 09/06/2016, 20:09 atoz112
Exclamation Grafikte üzerinde Yüzde kısımları %0 olan değerleri göstermesin Kamil Saltik 5 204 08/06/2016, 16:59 atoz112
  Excel ile Outlook Üzerinden e-mail göndermek hakkında WiniFred 4 1.660 23/05/2016, 20:12 WiniFred


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya