Unmatched Query
Tarih
28/03/2013 19:19
Konu Sahibi
Accessive
Yorumlar
2
Okunma
771
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Accessive
Üye
Kullanici Avatari
Üye
29
9
16/02/2012
0
Ülke Dışı
Ofis 2007
11/06/2016,14:26
Çözüldü 
Merhabalar,

Sorum bu kez ekte yer alan Access dosyasi icerisinde yaratmak istedigim unmatched query ile ilgili olacak. Oncelikle kisa bir bilgi vereyim.

1) 2 adet application tablosu yer aliyor.
2) Tbl_CoreTable table dedigim tablo ana tablo, degistirmeyi dusunmedigim her zaman esas kayitlari ekelyecegim tablo
3) Tbl_Temp tablosu ise gecici olarak gelen kayitlari olusturuyor. Bu tabloyu delete query ile bosaltip append query lerle guncelleyecegim


SORU:

Aslinda istedigim net. Tbl_CoreTable ile Tbl_Temp arasindaki eslesmeyen kayitlari istiyorum. Tbl_Temp e yeni bir kayit girdigimde Core Table ile karsilastirip yeni bir query de gosterecek, ayni sekilde de Tbl_Temp de bir kayit sildigimde yine yeni bir query de gosterecek.

Bunu bir kac defa denememe ragmen bir turlu olusturamadim. TEST adli bir kayit yarattim ekledim anca sorgu yaptigimda yeni kayidi goremedim. Sildigim bir kayit icin de sonuc alamadim.

Yardimlarinizi rica ederim. Simdiden cok tesekkurler.


Ek Dosyalar
.rar   Sampledata.rar (Dosya Boyutu: 19,68 KB / İndirme Sayısı: 1)
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.059
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:34
Çözüldü 
(28/03/2013, 19:19)Accessive Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslinda istedigim net. Tbl_CoreTable ile Tbl_Temp arasindaki eslesmeyen kayitlari istiyorum. Tbl_Temp e yeni bir kayit girdigimde Core Table ile karsilastirip yeni bir query de gosterecek, ayni sekilde de Tbl_Temp de bir kayit sildigimde yine yeni bir query de gosterecek.

Uygulamanıza iki adet sorgu ekledim. İnceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   Sampledata_sld.rar (Dosya Boyutu: 19,93 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla


Accessive
Üye
Kullanici Avatari
Üye
29
9
16/02/2012
0
Ülke Dışı
Ofis 2007
11/06/2016,14:26
Çözüldü 
Çok teşekkürler üstat. İstediğim tam olarak buydu Img-grin Elinize sağlık.

İyi günler dilerim
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Delete Query ile bazi verileri ana tablodan silmek Accessive 2 1.006 25/07/2013, 16:28 Accessive
Çözüldü Tek Bir Sorguda Append Query yapmak Accessive 2 1.122 04/03/2013, 14:16 Accessive
Çözüldü Query Editör fatih karagöl 0 670 26/01/2013, 21:48 fatih karagöl
Çözüldü Query de Formdaki Texbox Bilgilerini Görüntüleme kardelen188 4 1.163 17/06/2011, 22:24 ozanakkaya
Çözüldü Append Query i Belirli Aralıklarla Otomatik Çalıştırma L_one_R 1 1.626 29/04/2011, 16:04 Yandemir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya