.txt yi gride aktarma
Tarih
30/07/2010 11:34
Konu Sahibi
qnill
Yorumlar
3
Okunma
1424
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



qnill
Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
Merhaba,

Ben .txt dosyasını datagride aktarmak ıstıyorum textboxa aktarıyorum ama gride aktaramıyorum yardımcı olursanız sevinirim gride aktarma kodlarım:


Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
  op.ShowDialog()
        Dim file As String

        Dim tmp As String

        file = op.SafeFileName
        Dim fs As FileStream = New FileStream(file, FileMode.Open)
        Dim r As StreamReader = New StreamReader(fs)

        TextBox1.Text = ""

        Do
            tmp = r.ReadLine
            TextBox1.Text = TextBox1.Text & tmp & Microsoft.VisualBasic.ControlChars.CrLf

        Loop Until tmp Is Nothing
        r.Close()
        fs.Close()

qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,22:58
Çözüldü 
Sn qnill

Örneğinizi eklerseniz daha çabuk yardımcı oluruz.
Please return your positive or negative ...
Cevapla


qnill
Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
ornegım bu kadar bir form buton ve bu kodlar zaten kodlarımı ekledim
qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


qnill
Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
hiç kimsenin bilgisi yokmu??

op.ShowDialog()
Dim file As String
Dim tmp As String
file = op.SafeFileName
Dim fs As FileStream = New FileStream(file, FileMode.Open)
Dim r As StreamReader = New StreamReader(fs)
Do

tmp = r.ReadLine

d1.Rows.Add(tmp)

Loop Until tmp Is Nothing

r.Close()
fs.Close()


; gibi ayraçlar varsa 2. satıra aktaramıyorum butun txtyi ılk satıra aktarıyor nasıl ayrıldıgını bılen varmı accessde veri al dediğimizde .txt yi secince virgul gibi ayracı olanlar nasıl 2 alana ayrılıyorsa onu vb.net de yapmam gerek yok mu hiç bilgisi olan?

Tesekkurler
qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Comboboxa tekrarlanan verileri tek olarak aktarma chevy 5 2.013 10/02/2014, 18:25 chevy
Çözüldü Formdan Forma Değer Aktarma ~~KaG~~ 3 1.574 18/05/2011, 06:21 ~~KaG~~
Çözüldü Accessten Vb.nete RESİM AKTARMA snalsnop 3 1.945 30/04/2011, 16:09 ercansahin
Çözüldü Veritabanından Combobox'a Veri Aktarma bodabas57 2 3.383 06/03/2011, 17:30 bodabas57


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya