texte girilen resmi çağırma
Tarih
08/01/2009 17:03
Konu Sahibi
alemciler
Yorumlar
7
Okunma
2027
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



alemciler
Üye
Kullanici Avatari
Üye
A.... Ç....
16
5
02/01/2009
0
Isparta
Ofis 2007
10/10/2016,21:02
Çözüldü 
Sponsor Reklam
resim
resimdeki gösterdiğim şekilde nasıl yapabilirim bu bütün metin kutuları için geçerli
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Private Sub Form_Current()
Resimkutusu1.Picture = "C:\Belgelerim\Sayılar\" & Me.Text1 & ".JPG"
End Sub


Pardon Text e giriş yapıpda çağırmak için
Text1 in AfterUpDate() özelliğine aynı kodu yazınız...
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

alemciler
Üye
Kullanici Avatari
Üye
A.... Ç....
16
5
02/01/2009
0
Isparta
Ofis 2007
10/10/2016,21:02
Çözüldü 
Sponsor Reklam
form açıldığı anda veriler otomatik olarak tablodan çekiliyor yani texte elle bir veri girişi olmuyor form başlangıcında textde var olan veriyi kullanacağım
-----------------------------------
birde texte bulunan yazı diyelimki 22.jpg ve klasörde o resim yok resim yoksa boş çıkmasını nasıl sağlarız bu verdiğin kod gayet güzel çalıştı teşşekkürler yardımın için yani klasörün içeriğini bi şekilde yönetmem gerekli yardımlarınızı bekliyorum
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.188
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:29
Çözüldü 
sn alemciler, örnek ekleyebilirmisin ?
Cevapla

alemciler
Üye
Kullanici Avatari
Üye
A.... Ç....
16
5
02/01/2009
0
Isparta
Ofis 2007
10/10/2016,21:02
Çözüldü 
Sponsor Reklam
yukarıdaki resimde gösterdiğim gibi form var 6 tane text var bu textlerde rakamlar var tablodan alıyorum rakamları yapmak istediğim şey
Private Sub Form_Current()
Resimkutusu1.Picture = "C:\Belgelerim\Sayılar\" & Me.Text1 & ".JPG"
End Sub
burdaki kodu kullanarak resimleri çağırmak ama klasörde eğer texteki rakamın diyelimki 33 klasörde 33.jpg yoksa resimkutusu1.picture="resim bulunamadı" gibi birşey istiyorum
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Dir komutu ile dosyanın olup olmadığını If yapısı ile kontrol edin eğer dosya yoksa belirttiğiniz gibi bir yazı göstersin ya da sizin şimdiki avatarınız gibi Resim Yok yazan bir resim göstersin. Eğer o dosya varsa resimi göstersin.

Arama kutusunda TXT diye aratın benim eklemiş olduğum bir konu var ondaki dosyayı indirip kodları inceleyin.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 33 Dün, 16:59 siyahca
  metin kutusuna girilen ilk karakterin silinmesi slayerrrrr 4 91 17/01/2017, 14:27 slayerrrrr
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 173 15/01/2017, 12:43 usescrt
  iki tablo arasında girilen veriyi ikinci tabloda alan olarak oluşturma yardım bilservisci 8 250 15/12/2016, 11:49 atoz112
  sorguda sadece bilgi girilen alanları göstersin ahmet114 5 140 05/12/2016, 09:04 ahmet114


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya