textbox içindeki veriyi sqlden alıp başka textboxa aktarma
Tarih
15/03/2011 13:33
Konu Sahibi
zihniates
Yorumlar
10
Okunma
3009
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
textbox ın içindeki value değiştiğinde, gidip SQL'a select çekip, içerideki değeri alıp başka bir textboxa yazdırmak istiyorum.

Bunu nasıl yapıcam?


Ek Dosyalar
.rar   izin.rar (Dosya Boyutu: 98,28 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
Sayın zihniateş;
Örnek uygulama eklerseniz daha açıklayıcı bilgi sahibi oluruz. Ve böylece daha rahat çözüme kavuşursunuz. Ayrıca örnek uygulama ekleme Site Kuralları gereğidir.
Cevapla


zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
Evet yok mu yardımcı olacak birileri? Img-grin
Cevapla


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Bence Cevap İstemeden Önce Geri Dönüş Yapmadığınız Konunuzu İnceleyiniz.
http://www.accesstr.net/konu-form-uzerin...7#pid69327
Cevapla


zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
konu üzerinde geri dönüşü bir önceki mesajım ile zaten yapmıştım.

oraya açıkca "beceremedim" diye yazdığımı hatırlar gibiyim.

ardından verilen linkteki formu zaten inceledim, lakin kod konusunda pek bilgim olmadığı için buraya yeni bir konu açarak nasıl yapacağımı sordum.

Şimdi yardımcı olacak mısınız? Olmayacaksanız sayfa önümde açık refresh edip edip durmayayım, sizinde bant genişliğinizden boş yere çalmayayım. Başka bir yol bulmaya çalışayım...
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.977
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:11
Çözüldü 
Probleminizi örneklendirin, senaryoya dökün daha iyi olur. Bu şekilde ilgi az olur.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 198 15/11/2016, 00:59 shalala
  Seçime göre Excelle veri aktarma. metbal 5 140 06/11/2016, 12:56 atoz112
Exclamation Access worde aktarma hata angelos 15 474 19/10/2016, 12:31 atoz112
  Seçilen Ayın Kaçıncı Ay Olduğu başka Sütunda Cevap Versin hgsoftware 6 176 19/10/2016, 10:29 hgsoftware
Çözüldü Birleşik Giriş Kutusundan başka alana veri girme. martineden-30 4 142 08/10/2016, 00:25 martineden-30


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya