Tek Buton basıldığına saati yazdırma
Tarih
09/12/2010 23:24
Konu Sahibi
brsknm
Yorumlar
2
Okunma
933
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



brsknm
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
B.... K....
36
17/01/2009
0
Bursa
Ofis 2007
01/12/2016,10:42
Çözüldü 
Tek Buton basıldığına 0 an pc deki saati metin kutusuna yazdırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Cevapla


mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 

Visual Basic Code
Me.Metin1.Value = Time


metin1 yerine kendi metin kutunuzun adını yazın

Cevapla


brsknm
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
B.... K....
36
17/01/2009
0
Bursa
Ofis 2007
01/12/2016,10:42
Çözüldü 
çok teşekkürler istediğim tam olarak tarih ve saatti tarihi yazmayı unutmuşum bu sorunuda time yerine now() yazarak hallettim tekrar teşekkürler
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 331 30/11/2016, 12:01 donepezil
  Access Formda Tümünü Seç Buton Olay Yordamı Ekleme ? mehami 7 301 25/11/2016, 18:36 mehami
  Ayrı butonlardaki farklı işlevleri tek buton ile gerçekleştirmek murat dikme 9 347 20/11/2016, 16:06 murat dikme
  Bir buton ile formlar açmak nightashes 10 262 20/11/2016, 10:54 nightashes
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 198 15/11/2016, 00:59 shalala


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya