Tek Buton basıldığına saati yazdırma
Tarih
09/12/2010 23:24
Konu Sahibi
brsknm
Yorumlar
2
Okunma
957
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



brsknm
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
B.... K....
36
17/01/2009
0
Bursa
Ofis 2007
16/12/2016,18:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Tek Buton basıldığına 0 an pc deki saati metin kutusuna yazdırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Cevapla

mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 

Visual Basic Code
Me.Metin1.Value = Time


metin1 yerine kendi metin kutunuzun adını yazın

Cevapla

brsknm
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
B.... K....
36
17/01/2009
0
Bursa
Ofis 2007
16/12/2016,18:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
çok teşekkürler istediğim tam olarak tarih ve saatti tarihi yazmayı unutmuşum bu sorunuda time yerine now() yazarak hallettim tekrar teşekkürler
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 258 16/01/2017, 16:35 hknct
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 77 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 85 02/01/2017, 20:08 m_demir
  Buton gizleme hk. okumas 3 125 16/12/2016, 13:34 okumas
  Formu Yazdırma Hk. Serkan Çevik 7 215 12/12/2016, 00:03 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya