Tarihi İki Basamaklı gösterme
Tarih
06/07/2011 10:13
Konu Sahibi
kmercan2005
Yorumlar
3
Okunma
1258
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kmercan2005
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... M....
43
20/10/2009
12
Kocaeli
Ofis 2007
02/03/2015,03:07
Çözüldü 
Arkadaşlar vb kodu olarak yılı iki basamaklı olarak nasıl gösterebiliriz. (Windows veya Access ayarlarına dokunmadan)

Aşağıdaki kodda göstermek istiyorum

Private Sub BeyanNo_Enter()
Me.BeyanNo = (Year(Date) & "411400AN")
End Sub

Bu şekilde yazılırsa yıl dört basamaklı görünüyür.
kmercan2005, 20-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,11:17
Çözüldü 
Tarih değerinizi year(date) biçimnde değil de

Kod:
Format(Date, "dd.mm.yy")

biçiminde kullanın.. Bu durumda sanırım bir sayı üretiyorsunuz. Noktaları da kullanmadan şöyle olmalı:

Kod:
Me.beyanno = Format(Date, "ddmmyy") & "411400AN"

İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


kmercan2005
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... M....
43
20/10/2009
12
Kocaeli
Ofis 2007
02/03/2015,03:07
Çözüldü 
Sayın mehmetdemiral çok teşekkür ederim

Me.BeyanNo = (Format(Date, "yy") & "411400AN")

kodunu yazınca sorun çözüldü
kmercan2005, 20-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,11:17
Çözüldü 
Anladım. Ben sizin tarihin sadece son iki hanesini değil de tamamı ile birlkte istediğinzi düşünmüştüm. Kolay gelsin.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  web sayfasının belli bir kısmını gösterme maras321 2 81 30/11/2016, 17:38 maras321
  iş planı için termin tarihi belirleme brsknm 4 183 26/11/2016, 01:10 brsknm
  Raporda yılı gösterme ertans 5 137 17/11/2016, 12:11 ertans
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 200 14/11/2016, 18:43 mehami
  Tabloya Eklenen Resmi Formda Gösterme Problemi peter088 2 131 19/10/2016, 20:24 peter088


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya