tarihe göre sıra no 1 den başlatma
Tarih
13/04/2012 16:34
Konu Sahibi
perisanoglu
Yorumlar
28
Okunma
5352
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



perisanoglu
Emirdağlı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
141
30/10/2008
59
Ankara
Ofis 2007
27/06/2016,15:44
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın hocalarım.. ekdeki örnekte sıra numarasının tarihe göre birden başlayarak otomatik devam etmesini yapamadım.. mesela 13/04/2012 günü 100 kayıt yapıldı gece saat:00.00 olduğunda yani tarih 14/04/2012 olduğunda aynı formda sıra numarasının tekrar 1 den başlayarak kaydın devam etmesi yapılabilirmi.. her tarih değiştiğinde sıra no 1 den başlasın..yardımlarınız için teşekkürler...

Ek Dosyalar
Kaza Takip.rar



kısmen çözülen sorun 5. sayfadaki mesaja tekrar yazılmıştır..

sorun tamamen çözülmüştür..en son hali son mesajdadır..
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sn POWER hocamın modülü kullanılarak sorununuza çözüm bulunmuştur. Kendisine teşekkür ederiz. Umarım istediğiniz gibidir.

Sorguyu açın ve Sıra alanını inceleyin, lütfen sonuç ile ilgili geri dönüş yapın.

Ek Dosyalar
Kaza Takip.rar

Cevapla

perisanoglu
Emirdağlı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
141
30/10/2008
59
Ankara
Ofis 2007
27/06/2016,15:44
Çözüldü 
Sponsor Reklam
maalesef sayın ercanşahin hocam..5 tane kayıt yaptım. tarih ayarını 1 gün sonra yaparak tekrar denedim .. sıra numarasını tekrar 1 den başlatmadı.. 6 . sıradan devam etti..ibtadiğim sıra numarasını 1 den başlayarak vermedi.. aynı tabloya kayda devam edecek ancak gün sonunda yani tarih değiştiği zaman tekrar 1 den başlayarak sıra verecek..
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Kesinlikle yanılıyorsunuz. kazakayıt Sorgu isimli sorguyu açın oradaki Sıra isimli alanı inceleyin, ben denedim gayet doğru çalışıyor. Yalnız sizin önceki kayıtlarınızda tarih alanları örneğin; 14.4.2012 olarak girilmiş yeni kayıtlarda ise 14.04.2012 olarak gelmekte, bu nedenle de yeniden sıralama yapmaktadır. Başka bir arkadaş inceleyip bilgi verirse seviniriz.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,00:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İncelermisiniz.
Ek Dosyalar
Kaza Takip.zip

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

perisanoglu
Emirdağlı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
141
30/10/2008
59
Ankara
Ofis 2007
27/06/2016,15:44
Çözüldü 
sayın kural hocamında örneğini denedim ama baalesef...sistem tarihini değiştirip deniyorum, formdaki tarihi reğiştirip deniyorum olmuyor son sarıno ya 1 ekleyerek kayda devam ediyor...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 209 3 saat önce hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 174 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 143 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe Göre Toplamlar Görüntüleme Serkan Çevik 3 82 10/01/2017, 22:02 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya