Tarih aya göre veri sayımı
Tarih
03/07/2009 20:02
Konu Sahibi
serjando
Yorumlar
4
Okunma
1495
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



serjando
Üye
Kullanici Avatari
Üye
S.... I....
16
5
06/01/2009
0
Artvin
Ofis 2007
28/09/2015,16:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
iyi günler formumdaki istatistik bölümünde aylara göre istatistik veren kısım var ama bu sayımı misal bu ayın 1'inden bir sonraki ayın 1'i de dahil olmak üzere yapıyor... bunu ayın 1'inden 30 yada 31 ne kadar yapmamda yardımcı olurmusunuz... formum ekte aşağı sundura formunu içinde istatistik kısmı var orası... şimdiden teşekkür ederim... kullandığım office 2003 olarak çevirdim...


Ek Dosyalar
.rar   access 2003.rar (Dosya Boyutu: 407,62 KB / İndirme Sayısı: 7)
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
Dün,00:05
Çözüldü 
Sn. serjando,
Dosyanızı Access 2002 formatında gönderirseniz, daha fazla yardım alabilirsiniz.
Çünkü forumdaki kullanıcıların büyük çoğunluğu (ben dahil) henüz 2007 kullanmıyor.

Örneğinizi açamadım ancak ay kontrolleri için Month(Tarih) fonksiyonunu kullanırsanız,
direkt olarak ayın değerini alırsınız ve böylece ayın ilk ve son gününü yakalamak için bir sıkıntı yaşamazsınız.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

serjando
Üye
Kullanici Avatari
Üye
S.... I....
16
5
06/01/2009
0
Artvin
Ofis 2007
28/09/2015,16:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
2007 çevirmeye çalışayım ilk önce sizinde dediklerinizi bir denyeyim teşekkürler...
Cevapla

serjando
Üye
Kullanici Avatari
Üye
S.... I....
16
5
06/01/2009
0
Artvin
Ofis 2007
28/09/2015,16:18
Çözüldü 
access 2003 çevirdim bir bakarmısınız nasıl olabilir diye...
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
Dün,00:05
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hesaplanan bitiş tarihini atarken,

Kod:
    Me.BitTarih = Bit

yerine, bir önceki günü almasını sağlayan,
aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

Kod:
    Me.BitTarih = DateAdd("d", -1, Bit)


bunu "= Bit" olan gerekli tüm yerlerde değiştirmelisiniz.



Ek Dosyalar
.rar   HOPA MSO AŞI PROGRAMI 2009 Seruz.rar (Dosya Boyutu: 458,79 KB / İndirme Sayısı: 22)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 291 16/01/2017, 16:35 hknct
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 184 15/01/2017, 12:43 usescrt
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 212 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 216 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 170 12/01/2017, 12:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya