Tarih aralığına göre Rapor açmak
Tarih
26/01/2012 17:00
Konu Sahibi
fascioğlu
Yorumlar
4
Okunma
1055
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
162
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Değerli ustatlarım,otel yönetim diye bir program yaptım bunun içinde varolan diğer formlarda tarih aralığına göre rapor alabiliyorum hiç bir sıkıntı yok
Ancak oda bilgileri formunda aynı yolu izlememe rağmen tarih aralığına göre rapor alamıyorum,parametre değerlerini ilk tarih son tarihe göre girdiğimde istediğim rapor görüntüleniyor ancak form üzerindeki ilk tarih son tarihe göre görüntülenemiyor,yardımcı olursanız memnun olurum.
Saygılarımla.
Ek Dosyalar
Otel Yönetim.rar
[796.61 KB]
Cevapla

Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
12/01/2017,15:21
Çözüldü 
Çok basit bi hata yapmışsınız (Sanırım kopyala yapıştır yaptınız)
srgodabilgileri sorgunuzda ölçüt olarak;

Visual Basic Code
Between [formlar]![frm_odabilgileri]![ilkkayıt] And [formlar]![frm_odabilgileri]![sonkayıt]

yazmışsınız.
fakat odabilgileri formunuzda tarih belirlediğiniz denetimin adı "ilktarih" ve "sontarih" şeklinde.
yani sorgudaki ölçüt kısmını;

SQL Code
Between [formlar]![frm_odabilgileri]![İlktarih] And [formlar]![frm_odabilgileri]![Sontarih]

şeklinde değiştirirseniz sorun düzelecektir.

GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
162
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Tşk.ederim hocam,gülermisin ağlarmısın bilmem ama gülünecek bir hata,meşgul ettiğim için özür dilerim.
Cevapla

Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
12/01/2017,15:21
Çözüldü 
rica ederim,bazen böyle küçük şeyleri gözden kaçırabiliyoruz.
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

rambo26
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
02/12/2008
0
Isparta
Ofis 2003
14/01/2013,16:09
Çözüldü 
Sponsor Reklam
bi de böyle dene
Ek Dosyalar
Otel Yönetim.rar
[804.72 KB]
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 251 16/01/2017, 16:35 hknct
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 175 15/01/2017, 12:43 usescrt
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 195 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 151 12/01/2017, 12:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya