Tam ekran yapılan raporda veriler görülmüyor.
Tarih
10/02/2012 19:09
Konu Sahibi
ahmet029
Yorumlar
7
Okunma
2201
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



ahmet029
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Mehabalar
Sayenizde bayağı yol aldım öncelikle soru soranlar dahil herkese teşekkür ederim .Benim şimdiki sorunum ise şu DoCmd.Maximize kodunu raporumun açıldığında olayına yazıp raporu açtığımda boş bir sayfa geliyor ,raporun datalını görmek için ya satırlara ıklamak veya ctrl+a yapıp sayfayı seçmem gerekiyor bunun sebebi ne olabilir.Açılan ve kalıcı kısmını evte yaptım ,bu arada ofis 2010 ve 64 bit kullanıyorum.Yardımlar için tşk.Saygılarımla.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.732
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,02:10
Çözüldü 
Lütfen arkadaşlar, sorularınızın buradaki dersle ilgisi yook. Lütfen yeni konu açın. Ben son konuyu soru olarak ayırdım. Cevabım ise şöyle:

Sayın ahmet029, örnek eklerseniz daha çok yardımcı olabiliriz.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


ahmet029
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Merhaba Mehmet Hocam
Dosyamı ekledim bakabilirmsiniz rapor görüntüle dediğimde boş sayfa geliyor üzerine tıklayınca veya ctrl+a yapınca veriler gözüküyor.Teşekkürler.Saygılar.

Ek Dosyalar
Arıza Kayıt (3).zip
[231.11 KB]
Cevapla


iscinar
İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
856
30/05/2011
272
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2016,11:19
Çözüldü 
(13/02/2012, 12:36)ahmet029 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üzerine tıklayınca veya ctrl+a yapınca veriler gözüküyor.Teşekkürler.Saygılar.
Örneğiniz 2003 formatında olmadığı için bakamadım.
Ancak tasarım modunda biçimlendirme ayarlarını kontrol etmeniz sorunu çözebilir.
Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.732
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,02:10
Çözüldü 
Ben bahsettiğiniz sorunu görmedim ancak bir kaydı henüz girdikten sonra raporu açarsanız rapor o kaydı görüntülemiyor. Çünkü henüz kayıt terkedilmemiş veya güncellenmemiştir. Bunun için önceki kayıt -sonraki kayıt şeklinde kaydı güncellemek veya bulunulan kaydı bir değişkene atayıp formun kapanıp açılarak tekrar aynı kayda gelmesi sağlanabilir. Eğer formu kapatıp açtığınızda ya da başka bir kayda gidip geri geldikten sonra raporu açtığınızda sorun yoksa, yani problem buysa ona göre çalışalım. Cevabınızı bekliyorum.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.022
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,08:03
Çözüldü 
Sanırım rapor aç butonunun tıklandığında olayında bulunan Katıştırılmış makroya "KaydıKaydet" komutunun eklenmesi ve raporun yüklendiğinde olayına

Visual Basic Code
Private Sub Report_Load()
Requery
End Sub

kodunun yazılması yeterli.

Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 247 Dün, 00:13 m_demir
  Bugünki Tarihden önceki veriler 53rize 8 134 27/11/2016, 13:18 53rize
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 95 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Raporda yılı gösterme ertans 5 133 17/11/2016, 12:11 ertans
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 199 14/11/2016, 18:43 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya