tablodan split fonksionu ile değer alma
Tarih
28/01/2009 15:52
Konu Sahibi
javierbardem
Yorumlar
3
Okunma
1512
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



javierbardem
Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
4
31/10/2008
0
İzmir
23/02/2011,11:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
öncelikle şimdiden ilgilenecek arkadaşlara teşşekür ederim yapmak istediğimi eklediğim dosya da anlattım ama arkadaşlar indirmek zorunda kalmadan kendilerine yarayıp yaramayacağı bilmek isterler diye gene açıklayayım.
örnekte bir tablo var bir id ve metin alanından oluşuyor; id otomatik sayı metin ise yan yana girilmiş 2,23 4,34 gibi aralarında boşluk olan sayılardan oluşuyor. benim yapmak istediğim bu değerleri bir forumda açılan kutuda göstererek açılan kutu değerlerini alt alta 2,23 4,34 ve diğer kayıtlardaki sayılar gibi olması tabi aynı değerlerin gösterilmemesi ekstra istek olur. iki saattir karıştırıyorum formu tek öğrenebildiğim split fonksiyonu ile yapabileceğim açılan kutunun satır kaynağına yazmak yerine bir sorgu ilede olabilir gibi geldi bana ama sorguda split nasıl kullanılacak onuda bilemedim şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim sanırım çok uzattım kusura bakmayın


Ek Dosyalar
.rar   split.rar (Dosya Boyutu: 8,97 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla

esrefigit

Kullanici Avatari
Onursal
598
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
06/11/2015,13:38
Çözüldü 
ben senin istediğini yaptım sanırım aynı değerin gösterilmeme durumunu halledersin işin zor kısmı buydu diğeri basit biraz uğraş zaten kendin söylüyorsun aynı değeri yazmasın kodun gerkli yerlerine aynı ise yazma gibi bir şey eklersen sorunun çözülür

çözemezsen bir sonraki seferede onu hallederiz fakat gerçekten güzel soruydu ender sorulardan biriydi teşekkür ederim


Ek Dosyalar
.rar   split.rar (Dosya Boyutu: 19,66 KB / İndirme Sayısı: 54)
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla

javierbardem
Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
4
31/10/2008
0
İzmir
23/02/2011,11:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
valla ne diyeyim hocam ellerine sağlık tam istediğim gibi olmuş ama bunu sorgu sonucu şekilde almanın bir yolu yok sanırım hocam demi ama tekrar tekrar elinize sağlık
Cevapla

javierbardem
Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
4
31/10/2008
0
İzmir
23/02/2011,11:40
Çözüldü 
esrefigit e teşekkürler konu taşınabilir çözümlenmişler başlığına
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Liste kutusundan seçili olanı tablodan silme... direnist 11 3.178 13/01/2017, 08:07 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 158 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe göre rapor alma ve seçilen tarihi raporda gösterme ertans 6 254 30/12/2016, 16:45 ertans
  Tablodan başka Tabloya ilişki Kurma 53rize 2 133 21/12/2016, 13:01 53rize
  Form üzerine değer getirme ve hesaplama yaptırma fatihkara 20 631 15/12/2016, 12:15 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya