tablodan formdaki textboxlara bilgi aktarmak
Tarih
06/01/2010 13:44
Konu Sahibi
manco41
Yorumlar
7
Okunma
1564
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



manco41
Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
3
24/12/2008
0
Kocaeli
Ofis 2003
21/12/2010,12:18
Çözüldü 
arkadaşlar iki tablom üye üyeis diye,
üyeleri kaydedikten sonra formdan üyeno'su girip bul dediğim zaman
üyenin bilgilerinin formdaki text boxlar a gelmesini istiyorum.

Alttaki dosyada nasıl olduğunuda göreceksiniz .


Ek Dosyalar
.mdb   uye.mdb (Dosya Boyutu: 188 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:51
Çözüldü 
Sn. Manco41, öncelikle eklentilerinizi sıkıştır ve onar, sonrada zip veya rar yaparak yüklemeniz gerektiğini hatırlatırım. Uygulamanızı sizin için biraz değiştirdim. Etiket isimleri ve formların görselliği size kalmış. Bir inceleyin kolay gelsin.Saygılarımla


Ek Dosyalar
.rar   uye.rar (Dosya Boyutu: 18,47 KB / İndirme Sayısı: 25)
Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Çözüldü 
Burdaki konuya da göz atarsanız size faydası olacağı kanaatindeyim

http://www.accesstr.net/konu-dlookup-isl...ht=Dlookup
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


manco41
Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
3
24/12/2008
0
Kocaeli
Ofis 2003
21/12/2010,12:18
Çözüldü 
ercan bey ilgilendiğiniz için teşekkür ederim siz yaptığınız şekilde olmasını istemiyorum.
puletin arkadaşımızın gönderdiği daha yararlı olacak vb sisteminde istiyorum
bazıları bu işlemi i
select alanadı from taloadı where şeklinde yapıyor.
ilginiz iin teşekkürler
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.988
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,09:49
Çözüldü 
Dediğiniz gibi Sql ile yapılabilir ancak sizin için en güzeli Dlookup ile kullanım olacaktır. Sayın Puletin'in bahsettiği konu ile birlikte imzamda yer alan konuları incelerseniz istediğiniz gibi olduğunu göreceksiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:51
Çözüldü 
Eğer öyle istiyorsanız..Yapılacak şey hocaların dediği gibi Dlookup ...Kolay gelsin.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  sorguda sadece bilgi girilen alanları göstersin ahmet114 5 85 05/12/2016, 09:04 ahmet114
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 159 27/11/2016, 13:36 53rize
  Formdaki bir alan göre alt formda alanları gizleme enderya 2 90 20/11/2016, 19:34 ozanakkaya
  Formdaki seçili / aktif kayda göre pdf olarak kaydetmek mehmetb84 3 158 07/11/2016, 14:08 mehmetb84
  Form Üzerinde Komut Tuşu ve Onayı ile Tablodan Tabloya Veri Ekleme ask200075 13 517 08/10/2016, 10:26 ask200075


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya