Tablo dan Tabloya Veri Aktarimi
Tarih
27/02/2010 10:26
Konu Sahibi
omurozkan
Yorumlar
12
Okunma
2554
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



omurozkan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ö.... Ö....
91
31/10/2008
10
Kocaeli
Ofis 2010
01/12/2015,14:50
Çözüldü 
Merhaba
Bir çalışmada görmüştüm formda görünen veriyi anabilgi tablosundan alıp arşivanabilgi tabloya gönderen bir buton vardı.Ekteki örnekte nasıl yapılacağını gösterebilirmisiniz bana.
Saygılarımla.
Sayın C*E*L*O*Y*C*E;
Bu sitede sizin bir örneğiniz var oradan buldum aradığımı.
Çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.


Ek Dosyalar
.rar   vERİ AKTARIMI.rar (Dosya Boyutu: 19,83 KB / İndirme Sayısı: 22)
Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Çözüldü 
Merhaba
Örneğinizi 2003 olarak eklerseniz sorununuzla daha çok kişi ilgilenecektir .
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.237
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:32
Çözüldü 
sanırım sayın omurozkan müsait değil ben 2003 e çevirdim.
sayın Puletin çözüme devam edebiliriz...


Ek Dosyalar
.rar   vERİ AKTARIMI.rar (Dosya Boyutu: 16,98 KB / İndirme Sayısı: 8)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Çözüldü 
Buyrun sn. omurozkan

Kod:
DoCmd.RunSQL "insert into ARSİVANABİLGİTABLO select * from ANABİLGİTABLO Where ANABİLGİTABLO.TC=[Forms]![ANABİLGİTABLO]![TC]"
DoCmd.RunSQL "delete from ANABİLGİTABLO Where ANABİLGİTABLO.TC=[Forms]![ANABİLGİTABLO]![TC]"
Me.Requery


NOT: Anahtar alan olarak TC nonun kullanılmamasını tavsiye ederim



Ek Dosyalar
.rar   vERİ AKTARIMI.rar (Dosya Boyutu: 24,06 KB / İndirme Sayısı: 27)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
(27/02/2010, 13:29)Puletin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: NOT: Anahtar alan olarak TC nonun kullanılmamasını tavsiye ederim

daha dogrusu TC noyu otomatik sayı yapma farklı alana yap...
Cevapla


assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.052
31/10/2008
63
İstanbul
-
29/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sayın Puletin;

Merhaba.. Arşivime ekliyorum. Teşekkürler...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Excelden Veri Aktarımı Hatası Xleash 6 136 25/11/2016, 10:52 Xleash
  Tablo dan Açılır Kutu ya alınan verilerek Sabit Ekleme yapma ask200075 7 269 21/11/2016, 18:49 ask200075
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 199 15/11/2016, 00:59 shalala
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 314 09/11/2016, 23:35 mehami
  Formda isim girdiğimde tabloya rakam atıyor 53rize 3 115 04/11/2016, 00:56 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya