sürekli form görünümünde ilgili kayıtta bağlı sorgu
Tarih
31/01/2009 16:48
Konu Sahibi
javierbardem
Yorumlar
10
Okunma
2471
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



javierbardem
Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
4
31/10/2008
0
İzmir
23/02/2011,11:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ekteki dosyada altformda(sürekli form) her kayıdın başına biri düğme koydum o düğmeye basarak ilgili kayıdın sprocess değeri değişecek (0 olacak) dolayısıyla o ekranda artık gözükmeyecek aklımdan geçen bu ama yapamadım örneği ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum.


Ek Dosyalar
.rar   stok.rar (Dosya Boyutu: 38,32 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:53
Çözüldü 
Anladığım kadarıyla o bölümü sileceksin doğrumu,eğer doğru ise ve ileride bu verileri kullanacaksan o zaman sana arşive verme örneğgi var formda ona bir göz atmanı tavsiye ederim.kolay gelsin
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Buyrun örnek aşağıda. İnceleyin. Sanırım böyle birşey istemiştiniz.


Ek Dosyalar
.rar   stok.rar (Dosya Boyutu: 67,53 KB / İndirme Sayısı: 48)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

javierbardem
Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
4
31/10/2008
0
İzmir
23/02/2011,11:40
Çözüldü 
yok hocam arşive verme örneğine baktım bu anaformla alt formde o process değeri 1 olanlar gözüküyor 0 olanlar için başka bir forum yapacam tabi isteyenler 2 3 4 diye giderler ben sadece ilgili kayıttaki 1 leri o yapacam üstforumdeki açılan kutular ve aktif arama yapılan metin kutuları sonuçları için toplu güncelleme yapabiliyorum ama tek tekte olsun istedim. ondan işlendi düğmesinin yanındaki kayıtın sprocess değeri 0 yapılsa yeter dolayısıyla ilerde eklenecek procesler için ayrı tablo yapmaya gerek kalmadan aynı tabloda görülecek niyetim oydu.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.188
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:29
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ben örnek hazırlayıncaya kadar mehmet hocam örneğini eklemiş, kendi hazırladığımı da ekliyorum.

Altforma metin kutusu eklendi. (sprocess, boyutları 0 yapılarak gizlenebilir.)
Butonun tıklandığında olayına aşağıdaki kod yazıldı.

Kod:
Me.sprocess.Value = "0"
Form.Requery




Ek Dosyalar
.rar   sled_stok.rar (Dosya Boyutu: 25,13 KB / İndirme Sayısı: 31)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Ben sporeces alanının alt form üzerinde olduğuna dikkat etmemişim Ozan. Senin örneğin daha iyi. Ben ayrıca o alanı alt forma ekleyip görünmez yaptım. Şimdi senin örnekte gördüm kü, o alan zaten alt form üzerinde varmış Img-cray((
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Yemek Sipariş Portalı 4 Sorgu Ekleme al1en 2 120 18/01/2017, 00:26 ozanakkaya
  form ve raporda çapraz sorgu formatı mehmetb84 8 224 14/01/2017, 18:16 atoz112
  Formları tasarım görünümünde açamıyorum. kasperskin 5 145 13/01/2017, 19:54 atoz112
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 210 06/01/2017, 16:22 atoz112
  Sorgu ile Karakter Ayırma Hk. rknbrlz 10 217 19/12/2016, 19:25 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya