Sorgularda Toplam işlemine çıkarma yapmak
Tarih
05/09/2011 12:05
Konu Sahibi
thetnt
Yorumlar
5
Okunma
1035
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



thetnt
Üye
Kullanici Avatari
Üye
21
4
30/01/2009
0
İzmir
Ofis 2007
22/08/2014,17:33
Çözüldü 
Arkadaşlar Merhabalar.
Sorgularda Taoplamlar işleminde - eksi değer çıkarmak istiyorum bu mümkünmü değilse bu işlemi yapableceğim bir yöntem söyleyebilirmisiniz bir.
Şimdiden teşekür ederim,
Saygılarımla....


Ek Dosyalar
.rar   perosnel puan.rar (Dosya Boyutu: 13,74 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.239
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Dün,18:49
Çözüldü 
sorgunuza bakın olmuş mu?


Ek Dosyalar
.rar   perosnel puan.rar (Dosya Boyutu: 12,75 KB / İndirme Sayısı: 4)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


thetnt
Üye
Kullanici Avatari
Üye
21
4
30/01/2009
0
İzmir
Ofis 2007
22/08/2014,17:33
Çözüldü 
Hocam cevabınız için teşekür ederim ancak sormak istediğim soru toplam dan eksi çıkarmak yada bölmek gibi yani toplam rakamdan eksi değer çıkarma örnek vercek olursam diyelim toplam 20 benden bundan -100 çıkarmak istiyrum bunu nasıl yaparım tekrar teşekür ederim
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.239
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Dün,18:49
Çözüldü 
şimdi oldu mu?


Ek Dosyalar
.rar   perosnel puan.rar (Dosya Boyutu: 13,74 KB / İndirme Sayısı: 13)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


thetnt
Üye
Kullanici Avatari
Üye
21
4
30/01/2009
0
İzmir
Ofis 2007
22/08/2014,17:33
Çözüldü 
Hocam Emek veriyorsunuz teşekkür ederim ancak istediğim bu değil toplam dan eksi bölme yada çarpmada olabilir yani toplam çıkan sonuçtan herhangi bir matematiksel işlem yapmak isityorum ben Sql çümlesi ile olabilir diye düşünmüştüm tekrar teşekür ederim,
Saygılarımla...
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.239
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Dün,18:49
Çözüldü 
özür dilerim ancak yerime geçtim.
bu aynen matemetik işlemi gibi yazılıp yapılacak bir iş.
mesela puanın üstüne 50 ekleyelim:

son puan:Puanı+50

yada puanı 2 ile çarpıp 10 çıkarttıktan sonra 5 e bölelim

son puanImg-crayPuanı*2-10)/5

gibi
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 192 06/12/2016, 03:07 maras321
  Access'te Sertifika Programı yapmak Yakupbg 2 90 25/11/2016, 10:45 Yakupbg
  Klasöre görerek yedekleme yapmak musteri53 3 117 19/11/2016, 21:30 ozanakkaya
  koşullu giriş maskesi ve toplama çıkarma maras321 4 116 09/11/2016, 12:31 maras321
  Kayıt bul veya kimlik numarasına git butonu yapmak okumas 16 396 25/10/2016, 09:25 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya