Sorgularda Toplam işlemine çıkarma yapmak
Tarih
05/09/2011 12:05
Konu Sahibi
thetnt
Yorumlar
5
Okunma
1061
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



thetnt
Üye
Kullanici Avatari
Üye
21
4
30/01/2009
0
İzmir
Ofis 2007
22/08/2014,17:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar Merhabalar.
Sorgularda Taoplamlar işleminde - eksi değer çıkarmak istiyorum bu mümkünmü değilse bu işlemi yapableceğim bir yöntem söyleyebilirmisiniz bir.
Şimdiden teşekür ederim,
Saygılarımla....


Ek Dosyalar
.rar   perosnel puan.rar (Dosya Boyutu: 13,74 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.272
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
19/01/2017,18:17
Çözüldü 
sorgunuza bakın olmuş mu?


Ek Dosyalar
.rar   perosnel puan.rar (Dosya Boyutu: 12,75 KB / İndirme Sayısı: 4)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

thetnt
Üye
Kullanici Avatari
Üye
21
4
30/01/2009
0
İzmir
Ofis 2007
22/08/2014,17:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam cevabınız için teşekür ederim ancak sormak istediğim soru toplam dan eksi çıkarmak yada bölmek gibi yani toplam rakamdan eksi değer çıkarma örnek vercek olursam diyelim toplam 20 benden bundan -100 çıkarmak istiyrum bunu nasıl yaparım tekrar teşekür ederim
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.272
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
19/01/2017,18:17
Çözüldü 
şimdi oldu mu?


Ek Dosyalar
.rar   perosnel puan.rar (Dosya Boyutu: 13,74 KB / İndirme Sayısı: 13)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

thetnt
Üye
Kullanici Avatari
Üye
21
4
30/01/2009
0
İzmir
Ofis 2007
22/08/2014,17:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam Emek veriyorsunuz teşekkür ederim ancak istediğim bu değil toplam dan eksi bölme yada çarpmada olabilir yani toplam çıkan sonuçtan herhangi bir matematiksel işlem yapmak isityorum ben Sql çümlesi ile olabilir diye düşünmüştüm tekrar teşekür ederim,
Saygılarımla...
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.272
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
19/01/2017,18:17
Çözüldü 
özür dilerim ancak yerime geçtim.
bu aynen matemetik işlemi gibi yazılıp yapılacak bir iş.
mesela puanın üstüne 50 ekleyelim:

son puan:Puanı+50

yada puanı 2 ile çarpıp 10 çıkarttıktan sonra 5 e bölelim

son puanImg-crayPuanı*2-10)/5

gibi
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 200 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 158 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Raporda form üzerinden denetimler yapmak. nightashes 4 126 06/01/2017, 22:36 nightashes
  Metin Kutusunda Toplam Tutarları Göstermek. m_demir 4 146 22/12/2016, 20:16 m_demir
  Rarlama yapmak ates2014 4 159 21/12/2016, 12:33 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya