Sorguda Yılın çeyreğini Hesaplatma
Tarih
30/11/2010 12:47
Konu Sahibi
Mecnun24
Yorumlar
2
Okunma
1048
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Mecnun24
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
F.... G....
213
28/02/2010
89
Denizli
Ofis 2003
Bugün,22:19
Çözüldü 
[/sql]Merhabalar...
ekteki dosyada mevcut sorgu1 ' de giderin yılın hangi çeyreğinde yapıldığını ayrı bir sütunda hesaplatmak istiyorum. Böyle bir fonksiyon veya işleç varmı. yardım edermisiniz..


Ek Dosyalar
.rar   DENEME.rar (Dosya Boyutu: 10,26 KB / İndirme Sayısı: 1)
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
şu örneği inceleyin


Ek Dosyalar
.rar   Nwind.rar (Dosya Boyutu: 400,6 KB / İndirme Sayısı: 10)
@benbendedeilem
Cevapla


Mecnun24
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
F.... G....
213
28/02/2010
89
Denizli
Ofis 2003
Bugün,22:19
Çözüldü 
tşkrler
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  sorguda sadece bilgi girilen alanları göstersin ahmet114 5 92 05/12/2016, 09:04 ahmet114
  Sorguda aynı kaydın birden çok listelenmesi atyaty 6 139 01/12/2016, 11:17 atoz112
  Sorguda yürüyen bakiye sorunu. Mecnun24 21 441 14/11/2016, 08:48 ates2014
  Sorguda Kullanıcı Adını alma tufanbal 4 127 08/11/2016, 08:10 tufanbal
  Sorguda arasında formülünde yardıma ihtiyacım var okumas 9 407 11/10/2016, 09:35 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya