Sorguda Ayrı tablodan Veri Alma
Tarih
03/03/2010 01:29
Konu Sahibi
HandSword
Yorumlar
2
Okunma
882
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



HandSword
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... A....
121
06/03/2009
127
Denizli
Ofis 2003
24/12/2014,22:52
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar;
Sorguda başka bir tablodan sadece bir veri hanesini göstermek için hangi kodu ve nasıl kullanıldığını birkaç kelimeyle izah edecek var mı? Örnek ihtiyacı olmadığını düşünerek eklemedim. Yazısal Örnek : A ve B adında iki tablomuz var. A Tablosundan oluşturduğumuz sorgu içerisinde B tablosundaki bir haneyi gösterebilir miyiz? Olumlu ise nasıl olduğu konusunda yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım...
Bilmiyorum kimler bozmuş düzeni,
Görmedim asla günahsız gezeni,
Allahım sen AFFET beni,
Affınla kapansın günah defterim...
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.733
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,21:33
Çözüldü 
Sn orhanacan, öncelikle bu iki tablonun birbirinden bağımsız mı? yoksa ilişkili tablolar mı? olduğunu ortaya koymalısınız. İlişkilendirilmiş tablolarda bu söylediğiniz kolaylıkla yapılabilir. Ancak bazı durumlar vardır ki, ilişkili olmadığı halde verileri alabilirsiniz. Bu konuları daha net anlayabilmek için lütfen Access dersleri bölümünü ve buradaki örnekleri inceleyiniz.
Cevapla


HandSword
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... A....
121
06/03/2009
127
Denizli
Ofis 2003
24/12/2014,22:52
Çözüldü 
Teşekkürler... ErcanŞahin hocam,,,
Bilmiyorum kimler bozmuş düzeni,
Görmedim asla günahsız gezeni,
Allahım sen AFFET beni,
Affınla kapansın günah defterim...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Dosya konumunu alma tufanbal 7 120 02/12/2016, 10:48 tufanbal
  Sorguda aynı kaydın birden çok listelenmesi atyaty 6 136 01/12/2016, 11:17 atoz112
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 154 27/11/2016, 13:36 53rize
  Ayrı butonlardaki farklı işlevleri tek buton ile gerçekleştirmek murat dikme 9 343 20/11/2016, 16:06 murat dikme
  3 comboboxtan 1 listboxa ayrı ayrı veri süzme? prtkl 10 180 14/11/2016, 22:33 prtkl


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya