Sorguda alt toplam oluşturmak
Tarih
31/12/2010 15:02
Konu Sahibi
yersahan
Yorumlar
5
Okunma
1967
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yersahan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
132
26/02/2009
0
Ankara
Ofis 2007
28/02/2015,09:59
Çözüldü 
T_PERSONEL adlı bir tablom var, 1645 adet personel kaydı var,bir sorgu oluşturarak hangi bölgede kaç personel olduğunu textboxlarda göstermek istiyorum.Örneğini bulamadım.Yardımcı olurmusunuz.
Cevapla


ramazan34
Üye
Kullanici Avatari
Üye
49
9
08/04/2010
0
İstanbul
Ofis 2003
17/02/2014,15:53
Çözüldü 
bence en iyi çözümü küçük bir örnek dosya ekle mesela 10 kişi filan ,
daha iyi kolay çözüm olur.
iyi çalışamalar.
ramazan34, 08-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla


yersahan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
132
26/02/2009
0
Ankara
Ofis 2007
28/02/2015,09:59
Çözüldü 
Örneğimi ekte gönderiyorum. Sorgu oluşturma konusunda pek fazla bir bilgim yok.


Ek Dosyalar
.zip   temizlik-1.zip (Dosya Boyutu: 166,92 KB / İndirme Sayısı: 27)
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:44
Çözüldü 
Sn yersahan,

SELECT T_PERSONEL.bolge_no, Count(T_PERSONEL.personel_id) AS Saypersonel_id
FROM T_PERSONEL
GROUP BY T_PERSONEL.bolge_no;

Hangi bölgede kaç personel var size verir.

Please return your positive or negative ...
Cevapla


Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
291
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Bir tavsiye de benden sayın yerhasan;
Aşağıdaki Sql cümlesini boş bir sorgunun Sql kod sayfasına yapıştırın. Veee lütfen geri dönüş yapın.

SQL Code
SELECT Tablo_Bolge.Bolge_adi, Count(T_PERSONEL.personel_id) AS [TOPLAM PERSONEL]
FROM Tablo_Bolge INNER JOIN T_PERSONEL ON Tablo_Bolge.bolge_id = T_PERSONEL.bolge_no
GROUP BY Tablo_Bolge.Bolge_adi; 

Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


yersahan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
132
26/02/2009
0
Ankara
Ofis 2007
28/02/2015,09:59
Çözüldü 
Herkese ilginizden dolayı teşekkür ederim.İyi yıllar diliyorum.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  sorguda sadece bilgi girilen alanları göstersin ahmet114 5 89 05/12/2016, 09:04 ahmet114
  Sorguda aynı kaydın birden çok listelenmesi atyaty 6 139 01/12/2016, 11:17 atoz112
  Sorguda yürüyen bakiye sorunu. Mecnun24 21 437 14/11/2016, 08:48 ates2014
  Sorguda Kullanıcı Adını alma tufanbal 4 127 08/11/2016, 08:10 tufanbal
  Sorguda arasında formülünde yardıma ihtiyacım var okumas 9 407 11/10/2016, 09:35 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya