Sorgu Sonuçlarını Tek Başlık Halinde gösterme
Tarih
26/07/2012 20:00
Konu Sahibi
yorum70
Yorumlar
7
Okunma
2277
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İyi Akşamlar.

Bir Soru/rapor oluşturdum istediklerimi veriyor.

Ancak ben istiyorum ki; Sorgu yaparken tum suc turlerını saysın raporda ise aynı tur sucları tek başlıkta istediğim formatta göstersin.

ÖRNEK: TBLSUCTURU10 içinde ;
FB FM TOP
KAYIP ŞAHISLAR - KADIN (18 YAŞ ALTI) = 8 8
KAYIP ŞAHISLAR - ERKEK(18 YAŞ ALTI) 4 4
KAYIP ŞAHISLAR - KADIN (19 YAŞ ÜSTÜ) 12 1 13
KAYIP ŞAHISLAR - ERKEK(19 YAŞ ÜSTÜ) 6 3 9

Bu sonuçları raporda

KAYIP ŞAHISLAR 30 3 33 Olarak versin, ayrı ayrı gözükmesin.

Tşk.

Sorgu : TARIH4


Ek Dosyalar
TOP10.rar

"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sanırım istediğiniz kısmen oldu, umarım işinize yarar. Belirttiğiniz sorguyu inceleyin.

Ek Dosyalar
TOP10_2012-07-26.rar

Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn.ercansahin, örnek oluşması açısından KAYIP ŞAHISLARI Tek başlık altında almış, doğrudur.Ancak, TARIH4 sorgusunda TOPLAM satırında İFADE seçeneğinden zannediyorum ki raporda ikinci değerler ve mukayeseler gözükmüyor(IDFB+IDFM+IDT+ORAN1+ORAN2+ORAN3)

tEŞEKKÜR EDİYORUM.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sn.ercansahin, sorunu çözdüm sanırım.tekrar gözden geçirip bilgi aktaracağım !
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn.ercansahin hocam, emekleriniz için teşekkür ediyorum.Sorun sayenizde çözülmüştür,sorguya eklediğniz kodu inceleyip asıl proğrama adapte etmek için çalışacağım.Tşk.

Saygılarımla.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Kusura bakmayın mesajlarınızı geç gördüm. Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.

Bu arada kodlar yanlış hatırlamıyorsam yandemir hocaya aitti, kendisine de teşekkürler.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 52 19/01/2017, 16:59 siyahca
  Yemek Sipariş Portalı 4 Sorgu Ekleme al1en 2 126 18/01/2017, 00:26 ozanakkaya
  form ve raporda çapraz sorgu formatı mehmetb84 8 225 14/01/2017, 18:16 atoz112
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 198 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 151 12/01/2017, 12:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya