Siteden Resim Çekmek.
Tarih
18/03/2014 20:56
Konu Sahibi
kral55011
Yorumlar
3
Okunma
1496
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kral55011
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
5
02/12/2010
0
Samsun
Belirtilmemiş
06/05/2014,23:11
Çözüldü 
http://www.socialland.net/sendsms-turkey-90.php
yukarıdaki sitede en altta güvenlik kodu resmini , formumda olan pictureboxa gönderemiyorum
yardım ederseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler.

ekte örneği var.proje yarım kaldı.


Ek Dosyalar
.rar   WindowsApplication2.rar (Dosya Boyutu: 69,83 KB / İndirme Sayısı: 6)
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.025
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sonraki konularınızda lütfen konu başlığını tümü büyük harflerle yazmayınız.

Örneğinizi düzenleme imkanım malesef yok, yol göstermesi açısından Access uygulaması hazırladım.

Webbrowser yüklendiğinde butonu tıkla.


Ek Dosyalar
.rar   webbrowser_captcha.rar (Dosya Boyutu: 19,39 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.025
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Ayrıca, sayfada güvenlik kodunun yazılacağı text'in ismi logo değil.

Visual Basic Code
WebBrowser1.Document.GetElementById("logo").SetAttribute("value", txtGkodu.Text)


bu kod yerine

Visual Basic Code
WebBrowser1.Document.GetElementById("recaptcha_response_field").SetAttribute("value", txtGkodu.Text)


kodunu kullanmalısın.

Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
29/11/2016,13:56
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
If WebBrowser1.Url.ToString = ("https://blablablablaaaaa") Then
            While WebBrowser1.ReadyState <> WebBrowserReadyState.Complete
                Application.DoEvents()
            End While
            Dim Nesne As Object
            Nesne = WebBrowser1.Document.DomDocument.body.createControlRange()
            Nesne.Add(WebBrowser1.Document.Images(15).DomElement) 'kaçıncı resimse
            Nesne.execCommand("Copy")
            PictureBox1.Image = My.Computer.Clipboard.GetImage()
            
        End If


Bir başka çözüm. Resimin id si felan olmadığını varsayarsak Img-grin)


Ahh birde bunları text e çevirsek Img-grin)
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Vb 6 Veri Tabanına Commandiyalog İle Resim Ekleme Ve Göstermek |By|KiDnArUt| 4 2.761 20/05/2011, 19:27 |By|KiDnArUt|
Çözüldü Dosya resim ise pictureBox'ta göstersin ancyra 2 2.374 17/08/2009, 09:55 ancyra
Çözüldü picturebox'a databaseden resim yükleme ancyra 4 2.347 13/08/2009, 12:46 ancyra


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya