sekmeli formda otomatik sayı verme
Tarih
22/11/2011 16:31
Konu Sahibi
sansar55
Yorumlar
2
Okunma
1712
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sansar55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
Sponsor Reklam
s.a arkadaşlar kolay gelsin sekmeli bir formda sıra numarasını otomatıik sayı yapmadan nasıl 1 sayır arttırrız yani otomatik sırasını verecek. yardım ederseniz sevinirim. örnek ekledim


Ek Dosyalar
.rar   ÖRNEK.rar (Dosya Boyutu: 13,23 KB / İndirme Sayısı: 52)
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:26
Çözüldü 
ADI metin kutusunun grildiğinde olayına aşağıdaki kodu yaz.

Visual Basic Code
If IsNull(SIRA_NO) Then
Me.SIRA_NO = DMax("[SIRA_NO]", "Tablo1") + 1
End If


Cevapla

sansar55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
Sponsor Reklam
elinize sağlık çok teşekkür ederim
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 220 11/01/2017, 08:54 uiakouwr
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 214 06/01/2017, 16:22 atoz112
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 19 3.910 05/01/2017, 00:20 donepezil
  Formda düzenleme yaptığımda kaydetmeden işlemi geri almak raburabu 8 343 26/12/2016, 11:38 raburabu
  FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 343 21/12/2016, 18:32 fatihkara


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya