satışa iskonto uygulama
Tarih
13/12/2010 20:55
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
3
Okunma
1424
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhabalar
programımda bulunan FFatura formda yaptığım satışlara iskonto uygulamak istiyorum.Örneğin Kargo Cinsini Seçtiğimde Fiyat Otomatik Olarak Gelecek ve İskonto Oranını % olarak Seçtiğimde Fiyat Otomatik Olarak Değişecek.
Aslında Tam Olarak Yapmak İstediğim;
http://www.zibidi.com/xxxxxxxxxxxxx Örneğindeki FRMSATIŞLAR Formundaki Yapının Aynısı Ancak Bunu Kendi Formuma Uyarlayamadım.Yardımcı Olursanız Sevinirim.İyi Çalışmalar.


simendifer

Kullanici Avatari
Onursal
E.... Ç....
869
30/10/2008
319
Çankırı
Ofis 2010 32 Bit
06/12/2016,22:00
Çözüldü 
sevgili kardeşim taploya sorguya ve forma iskonto alanı ve metin kutusu ekledim ama sizin programda mantık hatası var gibi geldi bana
gönderinin cinsine göre fiatı olması lazım taplonuzda formunuzda böyle bir alan yok önce onu ilave etmeniz lazım diyelimki 1 adet veya 2 adet kargo var önce üçreti ile adedini çarpacak cıkan sonuçtan ya iskonto yapılacak veya kdv sini ilave ettikten sonra iskontasını yapacak sizin formunuzda toplam kdv ve genel toplam var önce bunların düzenlenmesi lazım hesaplamaları sorguda yapmanızı tavsiye ederim kolay gelsin


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Öncelikle Yardımınız İçin Teşekkür Ederim.Gönderinin Cinsine Göre Fiyatlandırma TBLFiyatTablosu Altında Var.Evet Matematiksel Alanlar Yeniden Düzenlenecek.Aslında Göndermiş Olduğum Çalışmam Çok Daha Detaylı ve Şuan Aktif Kullanılmakta.Özeliklerini Biraz Daraltıp Gönderdiğim İçin Eksiklikler Olabilir.İlk Yazdığım Mesajımdaki Linkte ki Örnekteki gibi Yapmak İstiyorum.Sıfırdan da Yapabilirim ama Çıkamadım İçinden.İyi Çalışmalar Dilerim.


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:59
Çözüldü 
Kurallara aykırı olduğundan konu kilitlenmiştir. Kuralları ihlal etmeyin lütfen.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Uygulama simgesini değiştirmek uzunlarbilisim 3 379 18/01/2016, 18:44 accessdelisi
Çözüldü Uygulama talebi arzumanoglu 2 366 25/12/2015, 00:28 ozanakkaya
Çözüldü Access 2010 İle Accde Yapılan Uygulama Başka Pc'de 2010 Yüklü Neden Çalışmaz?? mehami 10 880 30/11/2015, 01:50 mehami
Çözüldü access çalışmasını uygulama olarak çalıstırmada hata crazyero 3 543 14/07/2015, 00:17 Erhan Güzel
Çözüldü Access Çalışmamızı Uygulama/Program Haline Nasıl Getiririz?? mehami 2 1.041 17/02/2015, 15:55 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya