Saat1 den Saat2 yi nasıl çıkaracam
Tarih
31/05/2011 10:35
Konu Sahibi
tekiner2323
Yorumlar
5
Okunma
1955
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



tekiner2323
Üye
Kullanici Avatari
Üye
E.... T....
20
3
02/05/2011
0
Elazığ
Belirtilmemiş
03/06/2011,00:22
Çözüldü 
Arkadaşlar ben otopark sistemi yapmaya çalışıyorum burada bana yardımcı olursanız sevinirim. ben araç girdiğinde plakayı yazım giriş butonuna basıyorum. günün saatiyle(saat1) birlikte veri tabanına kayıt ediyor. sonra çıkış butonuna bastığım zaman ise gine günün saatini(saat2) alıp otoparkta kaç saat kaldığını hesaplamasını istiyrum. saat2 den saat1 nasıl çıkarabilirim ???

Yardım ederseniz sevinirim....
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:tekiner2323
Aynı konuyu neden tekrar olarak açma gereksinimi duydunuz? İkinci defa açılan konu silinmiştir.
Cevapla


tekiner2323
Üye
Kullanici Avatari
Üye
E.... T....
20
3
02/05/2011
0
Elazığ
Belirtilmemiş
03/06/2011,00:22
Çözüldü 
bu hangi 2. konu ??

1. konun linkini verin oradan yararlanalım
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Şimdi açmış olduğunuz konu iki kez aynı anda açıldı ikincisini ben sildim.
Cevapla


tekiner2323
Üye
Kullanici Avatari
Üye
E.... T....
20
3
02/05/2011
0
Elazığ
Belirtilmemiş
03/06/2011,00:22
Çözüldü 
Sağolun
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Aşağıdaki konyu inceleyiniz!

Saat Toplama Çıkarma 
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü textboxun içini nasıl para birimi TL olarak gösteririm emin_111 4 5.685 22/10/2014, 20:53 neronxp
Çözüldü random rastgele sayı uretme nasıl yapabılırım. gulsahozay 12 3.945 02/04/2014, 22:54 gulsahozay
Çözüldü insert into hatası nasıl düzeltilir? necati 8 5.412 27/02/2012, 21:29 benremix
Çözüldü datagridview ekranında bulunan verileri nasıl toplama işlemi yaptırabilirim ? xfqemre 2 2.704 10/10/2011, 20:55 ogulcan92
Çözüldü visual basic de karışık işlem komutu nasıl verilir? pc_ogretmeni 2 1.428 06/03/2010, 11:31 pc_ogretmeni


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya