rasgele uretiğim sayıyı veri tabanındaki sayıma ekleyemedim
Tarih
08/09/2010 23:37
Konu Sahibi
melek1196
Yorumlar
1
Okunma
1002
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



melek1196
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
2
02/09/2010
0
Antalya
Belirtilmemiş
11/09/2010,00:23
Çözüldü 
asagıdaki 1 ile 9 arası urettiğim sayıyı rest.mdb deki taban tablamun
alt_taban
yazan değikene eşitleyip
veri tabanına kaydedecegim kodu bilen varmı ?
yani rasgele urettiğim sayıyı veri tabanımdaki alt_taban kısmına kaydetmek istiyorum

<%
intLowerBound = 1 'seçilecek sayının alt sınırı
intUpperBound = 9 'seçilecek sayının üst sınırı
Randomize()
intRangeSize = intUpperBound - intLowerBound + 1
sngRandomValue = intRangeSize * Rnd()
sngRandomValue = sngRandomValue + intLowerBound
intRandomInteger = Int(sngRandomValue)
Response.Write intRandomInteger
%>
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.733
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:27
Çözüldü 
Örnek eklemeniz gerektiğini hatırlatmak isterim.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Access Sayıyı Yazıya Çevirme naftalanj 12 8.272 13/06/2016, 18:40 RES
Çözüldü Raporda Sayıyı yazıya çevirme accessasist 4 377 10/04/2016, 18:00 accessasist
Çözüldü tarih alanı ile sayıyı toplama edacan19 5 1.266 13/08/2015, 13:19 atoz112
Çözüldü Ondalık Sayıyı Yuvarlama ugur1208 5 928 08/03/2015, 17:57 ugur1208
Çözüldü accesde sayıyı ondalığa çevirme stromax 4 767 16/01/2015, 10:49 stromax


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya